LOADING

Type to search

Aktivisme

Føler du dig krænket?

Den frie tanke på universiteterne er truet. Det udfordrer vi i Generation Identitær. Universiteterne skal ikke være indoktrineringsanstalter styret af krænkelseskultur, hvor studerende ensrettes til at have de “rigtige meninger”. I stedet bør det netop være her, man møder et væld af forskellige idéer og bliver udfordret.

I en længere periode har vi i Generation Identitær distribueret vores materialer på universiteter og andre læreanstalter. Noget der har skræmt de studerendes organisation (der reelt kun repræsenterer et fåtal) på det humanistiske fakultet, HUMrådet på KU, så meget, at de har følt det nødvendigt, at skrive en alt for lang meddelselse, hvor de tager kraftigt afstand fra os. De kalder os både “højreekstreme” og “racistiske”, dog uden at dokumentere dette på nogen måde. Derved lever de op til den lave akademiske standard, som man er nødt til at opretholde, hvis man skal bedrive politik i stedet for at søge viden på et universitet. Intet er naturligvis længere fra sandheden: Vi er hverken ekstreme eller racister, som det fremgår tydeligt, hvis man ellers er i stand til at holde koncentrationen længe nok til at læse op på, hvad vi står for.

Hammer og segl overalt

Har man sin daglige gange på Københavns Universitet, så ved man, at flere meget ekstreme venstreorienterede grupper, der advokerer for revolution uddeler deres materialer, sætter plakater op og afholder bogsalg på universitetets gange. Om end vi er modstandere af alle totalitære og ekstreme ideologier, så mener vi at det naturligvis er helt i orden, at disse grupper præsenterer deres synspunkter. Også selv om det betyder, at symbolet for de største massemord i menneskehedens historie, hammer og segl, pryder universitetets gange. Deres skadelige idéer skal tilbagevises med gode og ærlige argumenter, som man gør i et demokrati.

Det er påfaldende, at HUMrådet på KU ikke tager afstand fra disse ekstremister, men finder det nødvendigt at tage kraftigt afstand og endda på et falsk grundlag, fra en moderat og ikke-voldelig bevægelse som Generation identitær.

Ikke at det er overraskende. For Generation Identitærs blotte eksistens er et angreb på de selvgode studerende, der blindt følger den ideologiske indoktrinering, og som belønning ender med et godt job efter endt skoling. Vi er det sande oprør. Det der ikke pynter på CV’et.

Vi kan kun opfordre andre til at bryde ud af ensretningen, og derfor har vi på det seneste valgt at distribuere en flyer med denne tekst:

Føler du dig krænket?

Vi oplever i disse år, at den frie tanke begrænses på de højere læreanstalter. Det kan både være i form af at ville udrydde ”døde hvide mænd” fra pensum, krænkelseskultur der vil forhindre os i at dyrke vores egen kultur, eller ensidig undervisning.

Mange steder oplever studerende, at det er en udfordring at diskutere frit, hvis man ikke deler undervisernes eller nogle få krænkede elevers ensrettede tilgang til verden. Den totale relativisme fremmes konsekvent, og man lærer at der ikke findes noget som ”dansk kultur”, at køn er en konstruktion og meget andet, der kun kan beskrives som ideologisk propaganda.

Generation Identitær mener ikke, at de højere uddannelser skal være anstalter, hvor de studerende indoktrineres med postmoderne identitetspolitik. De bør i stedet være institutioner, hvor den frie tanke trives, og hvor man kan indgå i meningsfulde udvekslinger og diskussion af idéer.

Et kritisk oprør

Universiteterne bør være hævet over tidens trends og politisk korrekthed. Det er her vi kan blive introduceret til de stolte europæiske intellektuelle traditioner, og skabe et fundament med rødder i vores egen baggrund for videre kritisk tænkning og udvikling.

Generation Identitær mener, at det er vigtigt at udfordre magten, og uddanne sig selv, også uden for den seneste akademiske mode på universitet. Udover vores aktivisme på gader og stræder, holder vi derfor også studiekredse, hvor vi diskuterer tænkere fra den europæiske tradition – den tradition som i stigende grad ignoreres på universiteterne.

Vend ryggen til ensretning og krænkelseskultur, og træd ind i Europas hurtigst voksende patriotiske ungdomsbevægelse. Bliv aktiv i Generation Identitær!

Se her hvordan du kan blive aktiv!

Tags: