LOADING

Type to search

Aktivisme

Aktion mod Googles censur

I forgårs censurerede Google Tommy Robinsons Youtube-kanal ved at skjule den for brugerne. I dag rejste vi en gravsten for ytringsfriheden foran Googles kontor i København. De sociale medier er centrale i dagens demokratiske debat, og tech-giganterne forsøger i højere og højere grad, at fortrænge patriotiske synspunkter. Vi mener det er et problem for demokratiet.

Censureret af Google

Tirsdag blev Tommy Robinsons Youtube-kanal ”begrænset” af det Google-ejede Youtube. Hans kanal kan ikke længere fremsøges, ligesom man ikke kan kommentere på videoerne. Skulle man finde frem til dem, hvilket kun kan lade sig gøre via et direkte link, så får man vist en advarsel inden man får lov til at se videoen.

Tommy Robinson har allerede fået slettet sin Twitter-konto og sin Facebook-konto. Youtube er den den sidste sociale platform for ham, og den er i praksis taget fra ham. I følge Google er det sket fordi Robinsons kanal indeholder såkaldt ”borderline” indhold. Altså indhold, der ikke er hate speech eller opfordringer til vold, men som angiveligt er på grænsen. Reelt set er der tale om kritik af islam og masseindvandring.

Ytringsfriheden er truet

De sociale medier, som er der, hvor den demokratiske debat foregår i dag, ejes af ganske få virksomheder. Virksomheder som Facebook, Google og Twitter udøver alle censur overfor islamkritikere, patrioter og andre, der taler magten imod. Samtidigt kan fx venstreradikale frit opfordre til vold på disse medier uden konsekvenser.

Der er tale om kraftig ideologisk slagside, der de sidste år er blevet mere og mere tydelig. Man forsøger at lukke munden på alle, der udtrykker meninger, som ikke er politisk korrekte. Ingen har mærket det mere på egen krop end Tommy Robinson.

Vi er solidariske med andre patrioter, når deres muligheder for at udtrykke sig frit begrænses udelukkende fordi de ikke har ”de rigtige meninger”. Hver gang de rammer en, står vi andre klar til at hjælpe. Således også i dag, hvor vi er på gaden for at støtte ham, men også for at værne om ytringsfriheden.

Solidaritet med Tommy!

Tags: