LOADING

Type to search

Kommentarer

EU-dom går imod Danmark – politikerne gør intet

EU-domstolen har afgjort, at Danmarks praksis i forhold til familiesammenføring fra 2003-2018 har været imod EU’s regler. Dermed er der åbnet op for at tusindvis af sager kan gå om, og endnu flere migranter kan få adgang til vores land. Vel at mærke, folk som allerede er blevet afvist én gang.

Politikerne behøver ikke at anerkende dommen

Der er intet til hinder for at de danske politikere kan blive enige om, at Danmark ikke skal rette sig efter dommen. Vi kunne således bare ignorere dommen, og gøre som vi ville. Det ville ikke have store konsekvenser for Danmark.

Den nye regering, der allerede har slækket meget på udlændingeområdet har dog meldt ud, at dette ikke vil blive tilfældet. Således udtaler Mattias Tesfaye:

”- Uanset hvad respekterer regeringen selvfølgelig domme fra EU-Domstolen. Samtidig vil vi sikre, at vi har stramme regler for familiesammenføring.”

Det ligger altså fast, at man vil sælge ud af dansk suverænitet og lade EU diktere dansk udlændingepolitik.

Ingen politikere svarede på henvendelser

Allerede i januar gjorde vi i Generation Identitær opmærksom på, at denne dom ville falde. Vi sendte breve til samtlige politiske partier i Folketinget for at høre, om de ville følge en dom fra EU i denne sag, hvis den gik imod Danmark.

Ikke en eneste politiker svarede os. Ikke én ville tage stilling til sagen og give besked om deres holdning var for eller imod. Vi ville ellers gerne have haft mulighed for at fortælle vælgerne om dette før valget, men ingen ville give vælgerne mulighed for at sætte deres kryds fuldt oplyste.

Skriv under

Vi startede i januar en underskriftsindsamling for at Danmark selv skal bestemme deres egen udlændingepolitik. Den kan du stadig skrive under på her.

Skriv under og del med dine venner og bekendte. Vi bestemmer selv, hvem vi lukker ind.

Tags: