LOADING

Type to search

Aktivisme

Erdogan! Stop din islamisering af Europa!

En flok modige identitære aktivister indtog lørdag formiddag Dansk-Tyrkisk Islamisk Stiftelses bygning i Glostrup, hvor der med banner og ild blev protesteret mod Erdogan-styrets ekspansion i Europa. Dansk-Tyrkisk Islamisk Stiftelse er den danske afdeling af Diyanet – det tyrkiske direktorat for religiøse affærer, som står for de Erdogan-styrede moskeer i Danmark. Generation Identitær mener ikke, at et tyrkisk islamisk styre skal have indflydelse i europæiske lande, som det i dag sker igennem de tyrkiske moskeer. Derfor siger vi stop til Erdogans islamisering!

Står som ejere

Dansk-Tyrkisk Islamisk Stiftelse står som ejere af grunden, hvor den nye tyrkiske moske i Ballerup netop nu er ved at blive opført. I følge aktindsigt om byggesagen, er dette tilfældet med alle tyrkiske moskeer i Danmark. Den danske afdeling af Diyanet spiller dermed en central rolle i udbredelsen af islam og Erdogan-styrets politik i her i landet.

Styret fra Tyrkiet

Men det er ikke kun som ejere af de danske moskeer, at Diyanet har betydning. Det er også dem, der kommunikerer, hvad der skal prædikes i moskeerne, ligesom at de hjælper med at hente de tyrkisk uddannede imamer til Danmark.

Når der holdes fredagsbøn er det dikteret fra Tyrkiet, hvad der skal prædikes om. Det er Erdogans islamiske og nationalistiske budskaber, der spredes her. Sidste år mistede den tyske afdeling af Diyanet sin statsstøtte på grund af ekstremisme. I Danmark tolererer vi, at en fremmed magt ekspanderer på dansk jord, og anvender religiøse institutioner til at fastholde, påvirke og kontrollere herboende tyrkere.

Spionage

Det er en kendt sag, at moskeerne i Europa har været anvendt til at spionere på tyrkere, der er modstandere af Erdogan-styret. PET har for nyligt rejst et antal sigtelser for spionage mod herboende tyrkere på vegne af det tyrkiske styre. Alligevel accepterer vi at disse moskeer ufortrødent fortsætter deres aktiviteter på dansk jord. Dette på trods af at danske politikere, herunder den nuværende justitsminister Nick Hækkerup, er fuldt bevidst om denne praksis og endda har fordømt den. Intet er der sket. Tværtimod støtter danske politikere i høj grad op om de tyrkiske moskeer.

I dag er der ca. 30 tyrkiske moskeer, der styres direkte af Erdogans styre. Generation Identitær mener, at det er på tide at Erdogan hiver sine lakajer hjem, og stopper sin islamisering af de europæiske lande. Det er nu, at danske politikere skal begynde at arbejde for at begrænse Diyanets tilstedeværelse i Danmark. Udenlandske og fjendtlige regeringer skal ikke anvende moskeer som trojanske heste for politisk indflydelse i vores land eller i Europa i det hele taget.

Sæt en stopper for Erdogans islamisering af Europa!

Læs mere om Erdogans moskeer her.

Tags: