LOADING

Type to search

Kommentarer

Enhedslistens ungdomsorganisation bag chikane mod børnefamilie?


En børnefamilie med tilknytning til Generation Identitær blev mandag morgen udsat for politisk motiveret chikane, rettet mod deres hjem. Meget tyder på at personer med tilknytning til Enhedslistens ungdomsorganisation, Socialistisk Ungdomsfront. står bag.

Socialistisk Ungdomsfront hader handicap-parkering

Mandag morgen vågnede Aurelija, talsmand for Generation Identitær og hendes familie op til, at nogen havde afspærret den beboelsesejendom familien bor i med rød minestrimmel, hvorpå der står ”Racismefri zone”. Minestrimmelen bærer logo og navn fra Enhedslistens ungdomsorganisation ”Socialistisk Ungdomsfront” og både bygningens gård, vejen ved siden af bygningen og en sti bagved huset, var blevet spærret af med strimmelen. Der var desuden sat en stor mængde klistermærker op på og omkring bygningen. Inden i gården var der sat klistermærker op på familiens dør, så der ikke var tvivl om, hvem der var mål for chikanen. Klistermærkerne var ligeledes fra Socialistisk Ungdomsfront.

Familiens dør var som den eneste markeret med klistermærker

Ikke første gang

Familiens hjem har tidligere været udsat for at der har været sat klistermærker op på deres dør. De andre gange har det også været mærkater fra Socialistisk Ungdomsfront, der har været sat op. Det er dog første gang, at det har så stort et omfang.

Det venstreradikale website Redox har tidligere skrevet, hvor familien bor. Siden da er der både blevet sat klistermærker op på døren og malet graffiti på bygningen, hvor familien bor. Faderen i familien, Daniel, der blogger under navnet Storm over Europa, blev tidligere på året slået ned af venstreradikale på Nørrebro. Det kan du se mere om her.

Dette er således kun det sidste angreb på en familie, der har måtte døje med politisk motiveret chikane, hærværk og vold.

Minestrimmel bar SUF’s karakteristiske logo og navn.

Det er et hjem

Organisationer kan naturligvis forvente, at der er folk der kan finde på at protestere mod deres handlinger. Det synes vi i Generation Identitær er helt acceptabelt i et demokratisk samfund. Havde der været tale om at man havde lavet noget lignende ved et kontor ejet af Generation Identitær, havde vi fundet det indenfor rimelighedens grænser.

Men det var ikke tale om en organisations kontor eller offentlige lokaler, men derimod om en families hjem. Chikanen fandt sted i et ganske almindeligt boligkvarter i København og blev opdaget da familien skulle på arbejde og i skole. Vi finder det forkasteligt, at man opsøger sine politiske modstandere på deres hjemmeadresse for at chikanere dem og skabe utryghed i deres familier.

Politisk kampe skal kæmpes med fredelige midler, ikke ved at opsøge mennesker derhjemme for at skræmme deres mænd, koner og børn.

Tidligere har venstreradikale sendt breve til aktivisters familier, deriblandt ældre mennesker, som blev stærkt bekymrede over pludselig at være i radikale gruppers søgelys og frygtede, at de blev mål for vold.

Også udenfor familiens lejlighed havde man spærret af

Enhedslistens ungdomsorganisation

Socialistisk Ungdomsfront er Enhedslistens ungdomsorganisation. De har tidligere anvendt det røde bånd med påskriften ”Racismefri zone” til aktioner. Blandt andet ved kunstmuseet Aros i Århus. Båndet kan ikke købes på gruppens website eller lignende, så man kan med rimelighed antage, at det er personer med tæt tilknytning til organisationen, der står bag chikanen.

Socialistisk Ungdomsfront modtager, i modsætning til Generation Identitær, stor offentlig støtte. Således vurderes det, at de modtager over en million i støtte fra Dansk Ungdoms Fællesråd. Derudover kan de modtage en del andre støttekroner fra kommuner og lignende, men dette fremgår ikke af deres hjemmeside eller andre steder, så det er svært at sige, præcist hvor meget det er.

Organisationen plejer at forsøge at fremstå som en fredelig gruppe, men denne aktion tyder på, at de tæller medlemmer, der er villige til at gå længere end Socialistisk Ungdomsfront normalt giver udtryk for i deres officielle kommunikation.

SUF har tidligere anvendt den røde minestrimmel til aktioner. Her ved museet Aros tilbage i 2018 (foto SUF Aarhus Facebook)

Vi har kontaktet Socialistisk Ungdomsfront for at få en kommentar, men de er endnu ikke vendt tilbage. Vi opdaterer artiklen, hvis vi får en kommentar fra dem.

Chikanen er politanmeldt.

Tags: