LOADING

Type to search

Aktivisme

Danmark står til at tabe EU-sag og kan tvinges til at modtage migranter – du kan hjælpe

Generaladvokaten ved EU-domstolen har i denne uge indstillet, at dansk praksis i forhold til familiesammenføringer kendes ulovlig. Taber Danmark sagen skal tusindvis af sager om tyrkisk familiesammenføring gå om, og vi kan blive nødt til at modtage en stor mængde migranter.

Generation Identitær har skrevet til samtlige udlændingeordførere i Folketinget omkring sagen, men har endnu ikke modtaget et eneste svar. Hjælp os med at få politikerne i tale – se hvordan i bunden af artiklen!

En vigtig sag

Sagen som ventes afgjort senest efter sommerferien, kan betyde, at ca. 8.000 sager om familiesammenføring kan risikere at gå om, og desuden kan det have enorme konsekvenser for dansk udlændingepolitik. Sagerne drejer sig først og fremmest om herboende tyrkere, men hvis Danmark taber, kan det betyde, at mange flere sager kan gå om. Fordi man ikke må forskelsbehandle, vil folk fra fx Pakistan, Marokko eller andre steder potentielt også kunne få deres sager genoptaget. I værste fald vil det betyde, at Danmark er nødt til at lukke en masse migranter ind, som vi allerede har afvist. Reelt bliver det altså EU, der laver vores udlændingepolitik.

Hvis Danmark taber sagen, så kan politikerne dog vælge at undlade at følge EU-domstolens afgørelse, uden at får større konsekvenser for Danmark. Det synes vi politikerne skulle vælge at gøre.

Læs mere om sagen her.

Politikere svarer ikke

Da vi står overfor et folketingsvalg, mener Generation Identitær, at det er rimeligt at politikerne oplyser om, hvorvidt de har tænkt sig at følge en eventuel dom, hvis den går imod Danmarks interesser. Vi mener, at politikerne bør oplyse om dette inden valget, så borgerne kan tage dette forhold med i deres overvejelser, når de skal sætte deres kryds.

Derfor sendte vi tilbage i slutningen af januar et brev til samtlige de partier, der sidder i Folketinger og deres udlændingeordførere, for at høre om de har tænkt sig at følge EU-domstolens afgørelse, selv om det betyder at vi kan modtage tusindvis af nye migranter, som vi allerede har afvist én gang. Ingen af partierne har dog svaret, selv om der ny er gået over halvanden måned,

Se vores brevkampagne her.

Du kan hjælpe

Da der snart er valg, så kan du gøre en forskel. Det bedste du kan gøre, er at skrive og spørge dine lokale folketingskandidater om hvad deres holdning er til sagen. Der er langt større sandsynlighed for at de svarer, end at de taburetklæbende udlændingeordførere gør det. Hvis du får et svar, så send det gerne til os på info@identitaer.dk – så deler vi svaret med vores følgere og støtter.

Du kan også skrive under på den underskriftindssamling vi har startet, for at presse politikerne til at tage stilling. Den kan du finde her. Del den gerne med alle dem du kender!

Tags: