LOADING

Type to search

Uge Sex: Stop indoktrinering i gymnasiet!

Identitære aktivister var her til morgen mødt op med flyers og plakater foran Hvidovre Gymnasium & HF i Avedøre for at advare imod den hjernevask, som unge gymnasieelever udsættes for i forbindelse med Uge Sex. Med Generation Identitærs eget undervisningsmateriale får de unge et nødvendigt alternativ til Sex & Samfunds skattefinansierede og kønsaktivistiske propaganda. Ungdomsuddannelser er til for at uddanne unge mennesker – ikke for at sprede LGBT-ideologi. Nej til Sex & Samfunds indoktrinering i gymnasiet!

Obligatorisk indoktrinering fra i år

Det er blevet politisk bestemt, at alle danske gymnasieelever fra og med indeværende skoleår skal modtage obligatorisk seksualundervisning.

Denne undervisning tager på de fleste ungdomsuddannelser udgangspunkt i materiale produceret af den normkritiske organisation Sex & Samfund.

Statsstøttet propaganda

Med millioner af skattekroner i ryggen indoktrinerer Sex & Samfund unge mennesker med venstreradikale idéer om, at der findes mere end to køn, og at det ikke kun er kvinder, som kan føde børn, men såkaldt ”fødende personer”. Organisationen går desuden ind for juridisk kønsskifte til børn,

Sex & Samfunds undervisningsmateriale bygger eksplicit på Judith Butler og andre queer-teoretikere, og det er spækket med woke-begreber som ’oplevet køn’, ’ciskønnethed’, ’nonbinær’, ’heteronormativitet’ og andre falske påfund.

Skader unge

Denne LGBT-hjernevask, der er sneget ind i gymnasieelevers undervisning, skader dem beviseligt og får de mest udsatte til at tro, at de er født i en forkert krop.

Officielle tal fra Rigshospitalet viser, at henvisninger til Sexologisk Klinik er steget med knap 200% fra 2015 til 2020. En periode, hvor der pudsigt nok er blevet propaganderet særdeles meget for denne trans-ideologi.

Sex & Samfunds propaganda, der er forklædt som objektiv formidling i den obligatoriske seksualundervisning, er et forsøg på at afnormalisere folk, som de er flest, og gøre vrangforestillinger og psykiske sygdomme til en rettesnor for, hvordan vi bør indrette samfundet. Til stor skade for børn og unge mennesker.

Gymnasieeleverne ville gerne have Generation Identitærs seksualundervisningsmateriale som alternativ til den kønsaktivistiske propaganda

Nej til LGBT-ideologi

I Generation Identitær finder vi det dybt uacceptabelt, at kønsaktivistiske organisationer som Sex & Samfund får uhindret adgang til landets gymnasieelever.

Ungdomsuddannelser er til for at uddanne unge mennesker – ikke for at sprede LGBT-ideologi.

Nej til Sex & Samfunds indoktrinering i gymnasiet!

Sådan ser Generation Identitærs eget undervisningsmateriale ud

Tags: