LOADING

Type to search

Gadeteater: Piraten Lucky takker danskerne

Lørdag var den etbenede pirat Lucky på gaden i København for at takke danskerne for, at han har fået asyl. Med takketale og pirat-balloner fejrede Lucky udsigten til familiesammenføring og et livslangt ophold i Danmark på danske skatteyderes regning. Samtidig uddelte identitære aktivister oplysende flyers til de forbipasserende. I Generation Identitær mener vi ikke, at kriminelt afskum som piraten Lucky har noget at gøre her. Tiden er inde til et ægte paradigmeskifte i udlændingepolitikken, hvor vi bryder med internationale konventioner, indfører et totalt asylstop og påbegynder remigration! 

Piraten Lucky ved Storkespringvandet på Strøget for at takke danskerne for at have givet ham asyl

Lykkelige Lucky fik asyl

Den nigerianske pirat Lucky Francis har lige fået tilkendt asyl i Danmark, efter han i efteråret 2021 beskød danske frømænd fra fregatten Esbern Snare. Snart vil han også kunne søge om familiesammenføring.

Folk tog interesseret imod vores flyers

Piraten kan se frem til en luksuriøs tilværelse resten af livet på danske skatteyderes regning. Han fik nemlig amputeret sit ene ben og vil derfor ikke være i stand til at arbejde og forsørge sig selv og sin familie. I stedet vil Lucky leve på nåde af velfærdssamfundet. 

En glad pirat fejrer, at han har fået tilkendt asyl i Danmark

Internationale konventioner

Det er takket være de internationale konventioner, at vi i Danmark nu hænger på Lucky.

Politikerne har med denne groteske sag endnu engang vist, at de sætter internationale konventioner og menneskerettigheder over hensynet til danskernes sikkerhed og retsfølelse. 

Forsiden af flyeren

Det kan ikke være rigtigt, at vi i Danmark ikke selv kan bestemme, hvem vi vil have i vores land.

Sådan behøver det heller ikke at være.

Lucky brugte ikke kun dagen på at takke danskerne. Her ses han i sit rette element skyde efter danske gardere på Strøget

Ægte paradigmeskifte

I Generation Identitær mener vi, at tiden er inde til at tage kontrollen over dansk udlændingepolitik tilbage, så vi kan sikre et reelt paradigmeskifte. Vi kræver:

  • totalt asylstop
  • opgør med internationale konventioner
  • remigration.
Tags: