LOADING

Type to search

Southport er overalt: Remigration redder liv!

Som reaktion på, at en migrant fra Rwanda for nylig myrdede tre små piger og sårede endnu flere i den engelske by Soutport, har identitære aktivister fra hele Europa i de seneste dage været ude og markere, at europæiske liv har betydning. Magthaverne har blod på hænderne! Det, der er sket i England, kan ske når som helst og hvor som helst igen i Europa. De europæiske nationer døjer hver især med de samme problemer, der følger af masseindvandringen. Southport er, med andre ord, overalt! Disse brutale knivdrab på små piger kunne have været undgået med remigration. Derfor kræver vi, at remigration bliver igangsat omgående – det redder liv!

Små piger myrdet af migrant

En 17-årig efterkommer af migranter fra Rwanda gik mandag amok med en kniv på en danseskole i den engelske by Southport. Her stak han i sin blodrus tre små piger ihjel og kvæstede yderligere 10 personer. 

Disse plakater er blevet sat op i en lang række europæiske byer de seneste dage – her ses plakaten foran domkirken i Roskilde

Southport er overalt

Det er langt fra første gang, at vi ser en migrant slå sagesløse europæere ihjel. Vi har set bombninger i den offentlige transport, angreb i kirker, på julemarkeder, gader og stræder. Knivstikkerier og skyderier hører nu hverdagen til.

Det, der er sket i Southport i England, kan ske når som helst og hvor som helst igen i Europa. De europæiske nationer døjer hver især med de samme problemer, der følger af masseindvandringen. Southport er, med andre ord, overalt!

Remigration redder liv

Politikernes hænder er sølet ind i blod. De stakkels små engelske pigers efterladte familier kan takke magthaverne for den tragedie, som har ramt dem. I årtier har den politiske klasse tilladt millioner af fremmede mennesker at strømme ind i Europa. I dag ser vi konsekvenserne af den førte politik. 

De brutale drab på de små piger kunne have været undgået med remigration. Derfor kræver vi i Generation Identitær, at remigration bliver igangsat omgående. For første gang siden masseindvandringens begyndelse skal den demografiske udvikling vendes, således at andelen af ikke-europæere i Europa falder frem for at stige.

Remigration nu – det redder liv!

Tags: