LOADING

Type to search

Skandinavisk Sommeruniversitet 2024

I år afviklede Generation Identitær det fjerde skandinaviske sommeruniversitet i træk. I naturskønne omgivelser blev der dyrket sport, undervist i politisk teori og aktivisme, samt knyttet nye venskaber. Sommeruniversitetet var igen i år en bragende succes, og vi glæder os allerede til næste års udgave!

Sport på programmet

Deltagerne fik traditionen tro prøvet kræfter med masser sport, såsom løb, kropsvægtsøvelser og boksning.

Træning i naturskønne omgivelser

I Generation Identitær mener vi, at det er vigtigt at holde sig i form og styrke krop, sind og sjæl. De fysiske aktiviteter ryster samtidig folk godt sammen.

Sport på stranden

Undervisning i politisk teori

Igen i år var sommeruniversitetet spækket med foredrag om en lang række forskellige emner. Fælles for al undervisningen var dog, at den knyttede sig an til remigration, som var dette års tema. Der blev også afholdt workshops, hvor deltagerne selv skulle udtænke idéer.

Skal Danmark og Europa have en fremtid, er det nødvendigt, at flere patrioter får begreb om politisk teori og tænkning. Når vi forstår, hvordan vores politiske modstandere tænker, og vi samtidig har et sprog for vores egen verdensanskuelse, bliver det meget lettere at overbevise andre om, at netop den identitære vision er den rette vej frem.

Derfor er foredrag og undervisning en hel central del af sommeruniversitetet, hvor morgendagens aktivister, debattører, politikere og tænkere måske udklækkes.

Nye bånd

Sommeruniversitetet giver også god mulighed for at lære nye mennesker at kende. Det er sjældent, at man får lejlighed til at møde andre patrioter fra hele Europa, men det får man på en intens weekend med sport, undervisning og hygge.

Kom ind i kampen

Danmark og Europa redder ikke sig selv. Tiden er inde til, at du rejser dig fra sofaen og kommer ind i den vigtigste kamp af dem alle – nemlig kampen for dit folks fremtid! Send din ansøgning allerede i dag.

Tags: