LOADING

Type to search

Forsvar de danske grænser – for din fremtid!

Identitære aktivister byggede i dag en mur ved den dansk-tyske grænse. En mur, der ikke kun udstiller den manglende grænsekontrol og forsvarsvilje hos vores politikere, men også viser at der findes unge og handlekraftige mennesker, som er villige til at tage kampen op. Nok er muren symbolsk, men symboler har en stærk betydning. For med symboler viser vi, at vi selv er i stand til at forme og bygge vores fremtid. Vi er med andre ord nødt til at forsvare vores grænser for at sikre vores fremtid – der kommer ikke nogle og gør det for os!

Sikre grænser er nødvendigt

En rigtig grænsekontrol bør ikke kun være symbolsk. Den bør i stedet være stærk og effektiv. For en grænsekontrollen udgør et nødvendigt værn, som skal beskytte vores børn og børnebørn mod befolkningsudskiftningen og de negative konsekvenser i form af utryghed og kriminalitet som medfølger. Konkret har Danmarks næsten ikke-eksisterende grænsekontrol medført næsten 10.000 sigtelser gennem de seneste fire år. Den har forhindret tusindvis af kriminelle forhold, som ellers ville være påført os.

Nu mere end nogensinde

En grænsekontrol er mere nødvendig nu end nogensinde før. For migrantstrømmene mod Europa er ikke blevet fortid. Vi står tvært imod over for en migrantstrøm, som på mange måder overgår situationen i 2015. Og det er ikke kun migranterne, som står klar til at udnytte vores svaghed. Senest har Putin gjort det bekendt, at han – ligesom Lukashenko i Hviderusland – er villig til at bruge migranter som pressionsmiddel mod Europa, ligesom Erdogan tidligere har truet med. Vores manglende forsvarsvilje er derfor ikke kun et internt problem, men også en geopolitisk hæmsko, som vores modstandere udnytter for at svække os. Vores børn og børnebørns fremtid skal ikke ligge i hænderne på Putin eller Erdogan. Vi skal selv tage kontrol, og opføre Fort Europa!

Identitære aktivister går gerne forrest, indtil politikerne følger med. Du kan også være med næste gang – bliv aktiv!

Tags: