LOADING

Type to search

Ambassade-protester: Patriotisme er ingen forbrydelse!

I dag udførte identitære aktivister aktioner foran den franske og belgiske ambassade i København for at protestere imod den statslige repression, som patrioter udsættes for netop nu. I Frankrig er flere aktivister blevet anholdt uberettiget i ugens løb, mens den flamske aktivist Dries Van Langenhove er dømt til knap to års fængsel og har fået kæmpe bøder og frataget sine borgerrettigheder på et helt absurd grundlag. Senest er Martin Sellner blevet anholdt af de schweiziske myndigheder og sendt ud af landet. Alt sammen sker på baggrund af, at disse patrioter har de forkerte holdninger ifølge myndighederne og det etablerede system. I Generation Identitær siger vi nej til politisk repression. Patriotisme er ingen forbrydelse! 

Foran den franske ambassade

Anholdelser i Frankrig

Tidligere på ugen blev en række fredelige patrioter uretmæssigt anholdt i Frankrig og anklaget for de mest absurde ting. 

Det sker som resultat af, at myndighederne er utilfredse med, at disse aktivister har haft succes med at omorganisere sig, efter at den franske stat forbød og opløste Génération Identitaire for tre år siden, fordi bevægelsens aktivisme blandt andet formåede at udstille magthavernes totalt manglende kontrol over Frankrigs grænser. 

Flere af de anholdte patrioter er efter kort tid blevet løsladt igen, fordi myndighederne ikke har en sag.

I solidaritet med flamske patrioter foran den belgiske ambassade

Klapjagt på flamsk aktivist

I ugens løb er den flamske aktivist Dries Van Langenhove også blevet anholdt på en helt absurd baggrund, hvor man bl.a. forsøger at tage ham til indtægt for ting, som andre har delt.

De belgiske myndigheder har gennem længere tid drevet klapjagt på de flamske patrioter og har bl.a. ransaget bygninger og bopæle op til flere gange, selvom man intet har fundet. 

Dries står til knap to års fængsel, bøder på titusindvis af euro og en 10 år lang fratagelse af centrale borgerrettigheder, der vil umuliggøre hans politiske virke.

Sellner anholdt i Schweiz

Forleden stormede uniformerede og bevæbnede betjente en bygning i Schweiz, hvor Martin Sellner var inviteret til at holde et oplæg for en lukket kreds. 

Sellner blev anholdt og derefter smidt ud af landet, fordi han i myndighedernes øjne har de forkerte holdninger. 

Den liberale løgn

Alt imens europæiske magthavere af hensyn til de internationale konventioner og universelle menneskerettigheder påstår, at de ikke kan smide kriminelle migranter hjem, så kan de sagtens drive klapjagt på fredelige aktivister og fængsle dem for deres politiske synspunkter.

Den seneste uges sager fra Frankrig, Belgien og Schweiz afslører det liberale demokratis totale sammenbrud. Idéen om politisk pluralisme og lighed for loven eksisterer reelt ikke. 

Så snart hegemonien udfordres med fredelige aktioner, der formår at udstille eksempelvis manglende grænsekontrol, er den liberale retsstat ikke længere en objektiv standard, der behandler alle lige og ens. I stedet nedkæmpes politiske modstandere på autoritær vis i dét sekund, den dominerende diskurs bliver udfordret på fredelig vis gennem kreativ aktivisme.

Det liberale demokrati er paradoksalt nok i forsvaret for dets selvopretholdelse nødt til at bøje egne principper ved f.eks. at lukke munden – og om nødvendigt – fængsle dem, der udfordrer status quo.

Formålet er ikke – og har aldrig været – at behandle alle fair og ens. Idéen om dette er en liberal løgn, som efterhånden er ved at afsløre sig selv. 

Kan ikke forbyde en idé

Overalt i Europa ser vi denne massive politiske repression mod højreorienterede. Det etablerede politiske system forsøger at bekæmpe den identitære bevægelse med næb og klør. Knebene er feje og metoderne udemokratiske. 

Denne repression vil formentlig kun tage til i styrke fremover. Men det er ikke afgørende. For man kan ikke forbyde en idé! Ånden er allerede ude af glasset, og det er kun et spørgsmål om tid, før magthaverne vil være nødsaget til at gennemføre den politik, vi slår til lyd for. 

Vi fortsætter ufortrødent kampen for vores børns fremtid. Patrioter kan ikke stoppes! 

Støt patriotisk aktivisme med en donation og vis, at du også er imod politisk repression!

Tags: