LOADING

Type to search

Det ser sort ud: Drop Black Friday!

Identitære aktivister fra hele landet har i ugens løb sat plakater op i både København, Roskilde, Aalborg og Aarhus for at gøre opmærksom på, at de multinationale virksomheder ikke vil dig det godt og rent faktisk arbejder for at gøre dig til en rodløs forbrugerslave, som tjener en globalistisk dagsorden. Black Friday er en god anledning til at reflektere over det forbrugersamfund, som vi lever i. Mens de multinationale selskaber arbejder for global ensretning, så er det dit ansvar at gøre modstand og holde din kultur og dine traditioner i hævd. Drop Black Friday, drop materialismen – og husk, hvem du er!

Aktivister hænger plakater op i København

Black Friday

I morgen begynder den berygtede Black Friday, hvor folk valfarter til store butikskæder, storcentre og e-butikker for at jagte de bedste tilbud. 

Faktisk har dette foregået hele ugen med Black Week. Visse kæder kører endda med Black Month, så de gennem hele november kan lokke dig med mere billig ragelse, som du ikke har brug for.

Identitære aktivister på gaden i Roskilde

Multinationale selskaber

Udover at det materielle overforbrug i sig selv er skidt – både for dit eget velvære og det miljø og den natur, som du har fået i arv af dine forfædre – så fungerer det samtidig som brændstof til den motor, som driver de multinationale selskaber. Disse globale virksomheder vil dig det ikke godt; de vil gøre dig til en rodløs slave i det moderne forbrugersamfund.

Den ideelle kunde er, set fra den globale kapitalismes perspektiv, det fuldstændigt frigjorte individ, som ikke er bundet af noget som helst – hverken køn, nationalitet eller kultur. Dette individ er nemlig nødt til at forbruge sig til en identitet, hvilket virksomhederne tjener fedt på. Derfor ser vi alle disse selskaber, hvad enten det er Amazon, McDonalds, Netflix, Apple eller Asos, offentligt støtte samfundsnedbrydende bevægelser som LGBT og Black Lives Matter, samt lave målrettede propaganda-produkter, der skal få dig til at glemme, hvem du er, og hvor du kommer fra. 

I Aarhus blev der også gjort opmærksom på materialismens skadevirkninger

Den globale homogenisering, som disse virksomheder higer efter og konstant arbejder på, gør det allerede i dag vanskeligt at se, om man befinder sig i København, Berlin, Paris eller Tokyo. Gader og stræder over hele verden ligner mere og mere hinanden med de samme butiksfacader og produkter.

Den globale kapitalisme profiterer af udslettelsen af ethvert unikt karakteristika. I en reel (!) mangfoldig verden ville det være meget mere vanskeligt for disse verdensomspændende brands at afsætte deres varer. De ønsker at udviske forskellene mellem alle mennesker og gøre os alle til rod- og åndløse forbrugere. De er ligeglade med dig; de er udelukkende interesseret i dine penge. Den reelle mangfoldighed, som gør verden smuk, er ved at gå tabt, fordi den globale kapitalisme ønsker at gøre os alle ens, så vi kan forbruge de samme produkter.

Aktive piger sætter plakater op i Aalborg

Husk hvem du er 

Når vi forbruger sanseløst og lader os drage og lokke af “gode tilbud” på Black Friday og lignende udsalgsdage, så hjælper vi denne globale ensretning på vej. 

Handl i stedet lokalt. Køb kød, grønt og mejeriprodukter produceret i Danmark og Europa. Køb frugt og grønt efter sæson, da det både er billigere og bedre for naturen. Samtidig holder du din madkultur i hævd, og vores madkultur er én af mange komponenter i dét, der gør os til dem, vi er. 

En kultur lever kun, hvis de mennesker, som den udspringer af, praktiserer den. Den skal både vedligeholdes, forsvares og naturligvis også udvikles, for en levende kultur er ikke statisk, men udvikler sig med rødderne solidt plantet i den muld, hvor den vokser. Når du husker, hvem du er, og lever derefter, er du også med til at viderebringe dine forfædres traditioner og finde din sande identitet, som man ikke kan købe sig til. Samtidig undgår du at tjene den globale kapitalisme og de internationale købmænds evige jagt på profit. 

Hvilken vej vælger du?

Drop Black Friday. 

Drop materialismen.

Husk, hvem du er! 

Tags: