LOADING

Type to search

Svar til Høje-Taastrups viceborgmester: Din loyalitet ligger ikke hos Danmark

Tyrkeren Esat Sentürk, som er viceborgmester i Høje-Taastrup Kommune og valgt ind for Radikale Venstre, anklager i lokalavisen Generation Identitær for skjult racisme. Sentürk, der tidligere har gjort sig bemærket ved at mene, at Rasmus Paludans ytringsfrihed skal indskrænkes, påstår også, at vores budskaber er farlige, på trods af at vi påtaler reelle problemer. Problemer, som Sentürk benægter eksisterer. Den tyrkiske politiker viser desuden med sine absurde udtalelser, at han ikke forstår sig på det danske demokrati, og at hans loyalitet ikke ligger hos Danmark.

Hidser sig op på Facebook

I sidste uge skrev viceborgmesteren i Høje-Taastrup Kommune, Esat Sentürk, et ophidset opslag på Facebook, hvor han tog afstand fra vores banneraktion mod knivstikkerier på City2. Opslaget viser, at Sentürk bekymrer sig mere for migranter og deres efterkommere, end han gør for de danskere, som har bygget det land, som han har taget ophold i.

Sentürk skriver i bedste 90’er-stil, at migranter beriger den danske kultur, selvom danskerne hver dag erfarer den tragedie, som masseindvandringen har været, og som blandt andet giver sig til udtryk i form af muslimske særkrav, moskébyggerier, bandekriminalitet, ydmygelsesvold, gruppevoldtægter, æresdrab og meget andet. At nogen i dag kan kalde det for berigelse virker nærmest som en vittighed.

Racismeanklager og benægtelse af fakta

Sjællandske Nyheder har skrevet en række artikler i kølvandet på vores aktion i Høje-Taastrup. En af vores talsmænd blev også interviewet i den forbindelse. I fredags udtalte byens tyrkiske viceborgmester sig så om aktionen, som han tog afstand fra, og han anklagede såmænd også Generation Identitær for at sprede racistiske budskaber.

»Jeg tager afstand fra den aktion som Generation Identitær havde ved City 2. Jeg synes, at deres budskaber er racisme, som er pakket godt ind, og jeg synes, det er skræmmende, at de gør det så åbenlyst og bruger City 2,« udtalte Esat Sentürk, der også anklager os for at give folk det indtryk, at alle, der ikke er danskere, er kriminelle, hvilket vi i øvrigt ikke har påstået. Hvis nogen danskere får det indtryk, så skulle han nok nærmere rette opmærksomheden mod sine egne, som statistisk set begår en del mere kriminalitet end danskerne.

Journalisten spørger viceborgmesteren, hvordan det kan være, at ikke-vestlige er så stærkt overrepræsenterede i kriminalitetsstatistikkerne, hvortil han svarer:

»De bor i udsatte boligområder, hvor der er en kortere vej til kriminalitet, og hvis de boede et sted med større socioøkonomisk lighed, så vil det også se anderledes ud – jeg synes statistikkerne er misvisende.«

Sentürks foragt for danskerne og det fredelige land, som de har skabt, lyser ud af denne arrogante bemærkning. Ifølge ham er det alene ydre omstændigheder, der er årsagen, men sagen er, at også danskerne var fattige engang, og gennem vores forfædres blod, sved og tårer blev den rigdom, som vi nyder godt af i dag, skabt. De gode socioøkonomiske forhold i Danmark er ikke faldet ned fra himmelen, som Sentürk ser ud til at tro, selvom det naturligvis er forståeligt, når man kommer fra et fremmed land til den danske velfærdsstat, hvor man får alting foræret (hvilket så åbenbart stadig ikke er godt nok). 

Vil fjerne Paludans ytringsfrihed

Esat Sentürk har for nylig gjort sig bemærket ved at udtale, at Rasmus Paludan ikke bør kunne fortsætte med sine provokationer og koranafbrændinger, der har sat en stopper for Sveriges optagelse i NATO.

Det tyrkiske Radikale Venstre-medlem demonstrerer tydeligt, at han ikke har forstået, hvordan det danske – og svenske for den sags skyld – demokrati fungerer. I Europa har vi en lang tradition for ytrings- og forsamlingsfrihed, og vi europæere mener, at meninger må brydes, og at voldsmandens veto aldrig må trumfe.

Den demokratiopfattelse er muligvis fjern og fremmed for tyrkeren Esat Sentürk, der stammer fra en kultur uden tradition for disse ting.

Dem og os

Når Sentürk skriver, at vi skal bygge broer i stedet for mure, så viser han, at han ikke har forstået, at der er forskel på ’dem’ og ’os’.

Vi har som danskere intet tilfælles med de mange herboende ikke-europæiske migranter, som beklageligvis er blevet udstyret med et rødbedefarvet pas af vores uansvarlige magthavere.

Hvor ligger Esat Sentürks loyalitet?

Kaster man et hurtigt blik på Esat Sentürks politikerside på Facebook, så står det klart, at han primært er optaget af, hvordan han kan gøre det lettere for migranter at få permanent ophold i Danmark. Han tordner blandt andet mod 24-års-reglen og plæderer for flere udlændingepolitiske lempelser, ligesom han glæder sig over danske butikkers omfavnelse af muslimske højtider og giver sin støtte til sine muslimske allierede i Palæstina.

Det er tydeligt, at hans loyalitet ikke ligger hos den danske befolkning, men derimod hos Tyrkiet og resten af den islamiske verden.

Remigration er løsningen

Sidst, men ikke mindst, påstår Esat Sentürk, at remigration som løsningsforslag er farligt, da det splitter og ikke vil løse problemet med knivstikkerier og kriminalitet. Det vil kun skabe flere konflikter og splittelse i samfundet, postulerer han. 

I stedet taler den tyrkiske viceborgmester i Høje-Taastrup for at »finde løsninger, der adresserer de underliggende årsager til vold og kriminalitet, og som bygger bro mellem forskellige kulturer og samfundslag.«

Hvad disse såkaldte løsninger indebærer, kommer han ikke ind på, men mon ikke det er noget med tolerance, inklusion og flere milliarddyre integrationsprojekter? Det ville ligne Radikale Venstre ganske godt, og det ville være en fortsættelse af den forfejlede udlændingepolitik, som vi har set ført de sidste 40 år.

I Generation Identitær vil vi – uanset hvor mange gange fremmede og venligbo-typer kalder os diverse skældsord, fortsætte med at pege på den eneste reelle løsning, der er på de problemer, vi står overfor som følge af masseindvandringen: remigration nu! 

Tags: