LOADING

Type to search

Stop machete-vold i Valby: Send afskummet hjem!

Med banner og romerlys protesterede identitære aktivister her til morgen imod den importerede vold, som nær kostede en 16-årig dreng livet i Valby, da tre gerningsmænd, hvoraf mindst to er migranter, overfaldt ham og forsøgte at halshugge ham med en machete. Drengen overlevede på mirakuløs vis. Retssagen begyndte for lidt over en måned siden, og to af gerningsmændene kræves udvist af Danmark. Erfaringer har dog vist os, at det er tæt på umuligt at smide kriminelle migranter hjem, fordi politikerne sætter internationale konventioner over danskernes sikkerhed. I Generation Identitær mener vi, at det er tid til et ægte paradigmeskifte, hvor vi hverken skeler til menneskerettigheder eller andre skadelige konventioner, men sætter danskerne først og konsekvent smider kriminelle migranter hjem. Vi skylder dem intet. Stop machete-vold – send afskummet hjem! 

Teenager forsøgt halshugget med machete

I marts begyndte retssagen mod tre gerningsmænd, der i december 2021 forsøgte at halshugge en 16-årig dreng med en machete på en legeplads i Valby. Mindst to af de tre gerningsmænd er migranter, og de kræves begge udvist af Danmark for bestandigt.

»Koran, vi kneppede ham,« har en af de tiltalte skrevet til en video, som blev optaget og delt på Snapchat i forbindelse med drabsforsøget.

Den 16-årige blev overfaldet og tvunget i knæ, inden han fik en machete hugget i ryggen og derefter i baghovedet. Hugget i baghovedet var udført med så hård kraft, at macheten var nået ind til hans kranieknogle. 

Drengen overlevede på mirakuløs vis og har for nylig i et interview udtalt:

»Jeg sætter mig for at løbe, men bliver pludselig nikket en skalle, og efter det husker jeg bare, jeg vågner op på Gammel Køge Landevej. Adrenalinen har ramt mig der. Alt står meget sløret i min hukommelse. Jeg blev opereret i flere timer, og jeg kan i dag ikke huske klart fra overfaldet. Det er et traume.«

Migrantvold er blevet hverdag

I december og januar var der i Danmark så mange knivstikkerier, at det i gennemsnit svarer til mere end ét tilfælde dagligt

I mange tilfælde begås volden i migranttunge områder, og de sigtede er som regel kendt af politiet og har ofte bandetilknytning. 

I Danmark har vi i den seneste tid både haft sager med æresdrab, planlagt mord på en gravid kvinde, knivdrab i Roskilde, børnemishandling og senest endnu et knivstikkeri i går.

Politikerne gør intet

Vores magthavere foregiver at føre en stram udlændingepolitik, men sandheden er, at de demografiske forandringer fortsætter uhindret, og at den deraf følgende vold og utryghed stiger.

De fleste politikere påstår at ville smide migranter ud af Danmark, men når det kommer til stykket, vægter de internationalt omdømme over danskernes sikkerhed. Gang på gang ser vi, at universelle menneskerettigheder og internationale konventioner er til hinder for, at vi kan gøre det, som de fleste danskere er enige om: at sende kriminelle migranter hjem.

Send dem hjem

I Generation Identitær mener vi, at tiden er inde til at lave et ægte paradigmeskifte, hvor vi gør op med den politiske handlingslammelse og kræver kriminelle migranter smidt ud af Danmark. 

De højt besungne menneskerettigheder og internationale konventioner har aldrig gavnet danskerne. De har tværtimod forhindret os i at gøre det nødvendige i en endeløs række af sager med migrantvold.

Vi skylder intet til disse mennesker. 

Stop machete-vold – send afskummet hjem! 

Tags: