LOADING

Type to search

Pirater skal gå planken ud – ikke have asyl!

I dag uddelte identitære aktivister løbesedler til folk foran indgangen ved Københavns Hovedbanegård. “Pirater skal gå planken ud – ikke have asyl!”, stod der på forsiden – med henvisning til sagen om den nigerianske pirat Lucky, der bragte danske soldaters liv i fare og selv mistede benet, og som nu har søgt om permanent ophold i Danmark. Sagen viser, at vi i Danmark ikke selv kan bestemme vores egen udlændingepolitik. I Generation Identitær mener vi, at det er på tide at arbejde for at udtræde af de konventioner, som forhindrer os i at udvise kriminelle migranter.

Pirat skød på danske soldater

I efteråret 2021 blev danske soldater fra fregatten Esbern Snare angrebet af blandt andre en 40-årig pirat ved navn Lucky fra Nigeria. I forbindelse med ildkampen mistede Lucky sit ene ben, da det sad fast i skruen på piraternes motorbåd. 

De danske soldater tog piraten med ombord for at give ham behandling, og han har – udover et kort ophold på et hospital i Ghana – været i Danmark lige siden.

Her blev han også kendt skyldig i at have bragt de danske soldaters liv i fare og burde have været udvist efter dom. 

Foran indgangen ved Københavns Hovedbanegård

Asyl i Danmark

Nu har piraten Lucky i stedet søgt om permanent ophold i Danmark med den begrundelse, at han ikke vil hjem og leve det (pirat)liv, som han var vant til i Nigeria, fordi hans fysik ikke længere tillader det.

Eftersom Danmark er underlagt en række konventioner, herunder Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, vil Lucky med al sandsynlighed få tilkendt permanent ophold, og derefter vil han også kunne søge om familiesammenføring. 

Da Lucky fik amputeret det ene ben som følge af de skader, han fik, da han angreb danske soldater, så vil han ikke være i stand til at arbejde og forsørge sig selv og sin familie, men vil i stedet leve af danske skatteyderes penge i al tænkelig fremtid. 

Pirater skal gå planken ud – ikke have asyl!

Vi bestemmer ikke selv

Sagen viser, at vi ikke selv kan bestemme, hvem vi vil have inden for vores egne grænser. I årevis har vi set, at volds- og voldtægtsmænd, tyve og røvere samt andre kriminelle af fremmed herkomst har været umulige at smide ud af hensyn til såkaldte menneskerettigheder. 

Vi tvinges til at gå op og ned af disse menneske, hvilket gør hverdagen for vore familier og os selv mere usikre. Nu kan vi så føje en pirat til listen over uønskede, som får fast ophold i vores land. 

Folk tog nysgerrigt imod løbesedlerne

Kontrollen skal tages tilbage

I Generation Identitær finder vi det uacceptabelt, at vi i Danmark ikke selv kan bestemme, hvem vi vil have i vores land. Vi må arbejde for at udtræde af de konventioner, som forhindrer os i at udvise eksempelvis pirater og andre kriminelle migranter, som vi ikke ønsker at have i vores land. 

Vi må tage kontrollen tilbage. Pirater skal gå planken ud – ikke have asyl. 

Asylstop nu! 

Send afskummet hjem! 

Forsiden af flyeren
Tags: