LOADING

Type to search

8-årsdag for terrorangrebet i København: Vi glemmer ikke!

I dag var identitære aktivister forbi både Krudttønden og synagogen i Krystalgade med blomster, lys og billede i ramme for at mindes Finn Nørgaard og Dan Uzan, som blev skudt og dræbt af islamisten Omar Abdel Hamid El-Hussein. Der er gået otte år, siden København blev ramt af terrorangrebet, men i Generation Identitær glemmer vi ikke. De mange ofre for islamisk terrorisme rundt om i Europa må ikke være døde forgæves. Vi skal tage ved lære og sikre, at det ikke sker igen.

Ved synagogen i Krystalgade

Vænnet os til terror

Vores erfaringer med islamisk terrorisme er i Europa efterhånden så mange, at vi har indrettet vores byer efter den. Gågader, større pladser og andre oplagte terrormål er plastret til med store, skæmmende betonklodser, der skal sikre os mod islamismens had til os og vores levevis.

Flere steder er de mange terrorsikringer camoufleret som potteplanter og kunst for at få os til at glemme, hvilken trussel magthaverne har lukket indenfor.

Der blev lagt blomster

En tikkende bombe

Vi ved dog godt, at det kun er et spørgsmål om tid, før et terrorangreb igen rammer en europæisk storby, ligesom det senest skete i Paris, Nice og Wien.

Forrige år blev 13 personer anholdt i Danmark i en terrorsag, efter politiet fandt skydevåben, kemikalier til fremstilling af bomber, samt islamiske materialer og en koran i forbindelse med en ransagning af et hus i Holbæk.

Truslen om terror må vi konstant leve med, og selvom efterretningstjenester gør, hvad de kan for at afværge planlagte angreb, så er det ikke muligt at opsnuse og bremse det hele. Det har vi set igen og igen i Europa i de seneste mange år.

Vi tændte også lys for ofrene

Vi må aldrig glemme

I Generation Identitær mener vi, at det er vigtigt at huske ofrene for islamismen. Kun sådan kan vi forhindre, at det sker igen. Vi må tage ved lære og gøre det nødvendige for at forhindre flere angreb. Ofrene må ikke være døde forgæves.

Derfor mindes vi i dag Finn Nørgaard og Dan Uzan.

Vi glemmer ikke.

Vi glemmer ikke!
Tags: