LOADING

Type to search

Moské-aktion: Nej til islam!

Med banner, ild og røg manifesterede identitære aktivister i dag modstanden mod islamisk indflydelse i Danmark på Masjid Quba-moskéen i Viborg. I Generation Identitær nægter vi at acceptere islamiseringen af Danmark og Europa. Denne fremmede og fjendtlige religion hører ikke til her. Vi underkaster os aldrig. Remigration nu!

Islamisering af Danmark

I Viborg ligger moskéen Masjid Quba, der er opkaldt efter en moské af samme navn i Medina i Saudi Arabien. Moskéen er blot én ud af ca. 200 moskéer på landsplan. Ingen by kan længere undslippe islamiseringen, så længe vi ikke gør grundlæggende op med masseindvandringen.

For få årtier siden var moskéer ikke eksisterende i Danmark, men en stigende andel migranter fra den muslimske verden får nu indflydelse på vores gadebillede, og på kort tid er vi begyndt at se flere og flere moskéer og såkaldte kulturhuse blive etableret som tegn på muslimernes indtog på vores territorium.

De hader os

Islam er en fremmed og fjendtlig religion, som ikke hører til her. Europa har blodige erfaringer med denne lovreligion og dens følgere. Helt tilbage fra begyndelsen af 700-tallet, hvor de muslimske maurere i løbet af tre år besatte hele Den Iberiske Halvø, og frem til i dag med jævnlige terrorangreb i blodgudens navn.

De hader os og alt, hvad vi står for.

Remigration nu

I Generation Identitær viser vi vejen for danskernes modstand mod denne udvikling. Vi nægter at acceptere denne fremmede og fjendtlige religions udbredelse i vores land. Kun ved at kræve remigration kan vi generobre vores gadebillede og sikre vores fremtid.

Nej til islam!

Remigration nu!

Tags: