LOADING

Type to search

Indlæg i Uniavisen: Vi hjælper woke KU-ledelse!

I dag har Uniavisen (Københavns Universitets avis, red.) bragt vores debatindlæg ‘Generation Identitær: Vi udbyder også gerne et kursus’, hvor vi ganske gratis tilbyder et frivilligt kursus i ‘fædrelandskærlighed og sund fornuft’ for alle undervisere og ansatte ved Københavns Universitet.

I Generation Identitær ser vi nemlig med bekymring KU’s ledelse kæmpe med at navigere i en tiltagende woke verden, og vi ser igen og igen, hvordan der gives efter for ekstreme krav. Derfor tilbyder vi de ansatte vores hjælp!

Tidligere har vi set, hvordan ledelsen på Københavns Universitet forbød studerende at klæde sig ud som blandt andet mexicanere i forbindelse med studiestarten, ligesom det også er slut med at navngive sig efter lande, farver, stjernetegn eller offentlige styrelser.

Senest har man dækket et historisk vægmaleri af Storm P. til, og forleden krævede udenlandske studerende blandt andet, at alle undervisere skal gennemgå obligatorisk antiracistisk træning, og at man skal være kritisk over for ’eurocentrisk viden’.

I indlægget skriver vi blandt andet:

»Vi frygter, at det kun er et spørgsmål om tid, før KU’s ledelse giver efter for de udenlandske studerendes krav, fordi de ganske simpelt intet har at stå imod med.

Derfor vil Generation Identitær gerne bistå ledelsen, så de kan opbygge modstandskraft mod importeret, amerikansk wokeness. Vi tilbyder hermed et ganske gratis undervisningsforløb i ‘fædrelandskærlighed og sund fornuft’ for alle undervisere og ansatte ved KU.

Efter endt undervisning vil deltagerne have opbygget samme stærke evne, som man finder i den jævne befolkning, til at afvise åbenlyst fjollede påstande som dem, man kan finde i Uniavisen.«

Læs hele debatindlægget her.

Tags: