LOADING

Type to search

Skandinavisk Sommeruniversitet 2023

I weekenden afholdt Generation Identitær sit tredje skandinaviske sommeruniversitet i træk med deltagere fra en række europæiske lande. Dagsprogrammet bød både på morgensang, træning, foredrag og workshops for fysisk, åndelig og teoretisk oprustning i kampen for Danmark og Europa. Der blev også nydt traditionel dansk mad og knyttet nye venskaber. Arrangementet var endnu engang en kæmpe succes, og vi glæder os allerede til næste år!

Boksetræning er en god måde at holde sig i form og lære andre mennesker at kende på

Daglig træning

Hver morgen på det skandinaviske sommeruniversitet startede med fællessang under flagstangen, hvor Dannebrog blev hejst. Derefter stod den på morgenmad, så depoterne blev fyldt op og gjort klar til sport om formiddagen.

Deltagerne fik prøvet kræfter med både løb, kropsvægtsøvelser såsom arm- og mavebøjninger, tovtrækning, boksning og meget andet. 

Fysiske aktiviteter er en god måde at ryste mennesker sammen på, og i Generation Identitær finder vi det samtidig vigtigt at holde sig i form og træne både krop, sind og sjæl.

Dansk madkultur

I Generation Identitær finder vi det selvsagt også vigtigt at holde traditioner og kultur ved lige, herunder også al den dejlige mad fra det danske køkken, som er med til at fortælle, hvem vi danskere er. 

Køkkenchef Anders viser de øvrige europæere til frokost, hvordan man laver dansk smørrebrød

Derfor nød vi traditionel dansk mad morgen, middag og aften med alt lige fra grød til hjemmelavede boller, smørrebrød, mørbradgryde, stegt flæsk med persillesovs og sommersalat med danske jordbær. Alt sammen tilberedt af vores fantastiske køkkenhold.

På den måde lærte de udenlandske deltagere også lidt om dansk madkultur. 

Sebastian og Frederik holder et inspirerende oplæg

Teori og praksis

Temaet for Skandinavisk Sommeruniversitet i år var: “A Perpetual Europe – Keeping the flame alive” – på dansk: “Et evigt Europa – at holde flammen i live”.  

Med udgangspunkt i dette tema var der oplæg og workshops om eftermiddagen. Der var blandt andet foredrag om aktivisme og politisk teori. 

Franske Jérémie holder foredrag

Som afveksling til det teoretiske stof blev deltagerne delt op i grupper og fik til opgave at finde på idéer til aktivisme med udgangspunkt i en række forskellige scenarier.

Fra workshop, hvor der skulle udtænkes idéer til aktivisme

Denne teoretiske indføring og disse praktiske øvelser er med til at lægge fundamentet til morgendagens aktivisme.

Nye venskaber

Udover at få rørt sig og lære en masse om politisk teori og aktivisme, så er sommeruniversitetet også en oplagt lejlighed til at møde ligesindede, unge mennesker. Over middagsbordet, over bålet og i pauserne mellem det fastlagte program var der tid til at knytte nye venskaber. 

Generation Identitær siger mange tak til alle deltageres høje humør og store engagement. Vi glæder os allerede til næste år!

Bliv aktiv 

Danmark og Europa har brug for dig nu mere end nogensinde før. Hvis du vil være med til at gøre en forskel og blive en del af et sundt, patriotisk fællesskab, så send din ansøgning allerede i dag!

Vi holder flammen i live for et evigt Europa

Tags: