LOADING

Type to search

Årets største film: Gæstearbejderne 2!

Identitære aktivister annoncerede i dag for årets største film, der snart har premiere i alle landets biografer. ‘Gæstearbejderne Vol. 2’ med Lars Løkke Rasmussen i hovedrollen forventes at slå alle salgsrekorder. Mesterværket, der bærer undertitlen “De rejser aldrig hjem”, er en fantastisk skildring af en politiker, der har en drøm om at sætte etnisk kolorit på blege Danmark. ‘Gæstearbejderne Vol. 2’ er en medrivende fortælling om magt, intriger, drømme og løftebrud. Filmen kommer snart i en biograf nær dig! 

Vil importere Afrika til Danmark

Efter et besøg i Kenya lancerede udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen for nylig en plan, der i al sin enkelhed går ud på at importere titusindvis af afrikanere til Danmark – og på sigt millioner fordelt ud over resten af Europa. Det er i hvert fald Løkkes hede drøm. 

Udenrigsministeren mener, at vi er »nødt til at åbne vores dør på en kontrolleret måde, så unge afrikanere blandt andet kan komme til Europa og dygtiggøre sig, knytte bånd og derefter vende hjem igen og bygge deres lande op«.

Disse politiske tanker er dog ikke noget, der kun er vokset i Løkkes egen baghave. Tanken om import af afrikanere ligger i fin forlængelse af den tidligere socialdemokratiske étparti-regerings åbning for ikke-vestlig arbejdskraft. I 2022 åbnede Mette Frederiksen i sin nytårstale således op for, at der skulle være mulighed for, at flere ikke-vestlige kunne komme til Danmark og arbejde.

Har intet lært

Lars Løkke Rasmussen, Mette Frederiksen og resten af SVM-regeringen, samt de øvrige støtter af planen, har åbenbart intet lært af fortiden. 

Som de fleste vil vide, startede masseindvandringen netop med invitationen af gæstearbejderne i 60’erne og 70’erne. De blev inviteret herop for at arbejde, men tog aldrig hjem som lovet af politikerne. 

I dag er de her stadig, de har fået børn, og deres børn har fået børn. Hvert år vokser de fremmede i antal, mens den indfødte befolkning skrumper. Sådan har det været i mange årtier, og de rejser aldrig hjem, medmindre vi politisk beslutter os for, at udviklingen skal vendes!

I 1980, få år inden vedtagelsen af den liberale udlændingelov, som for alvor satte turbo på befolkningsudskiftningen, var der omkring 1% ikke-vestlige migranter i Danmark. I dag er de tidoblet i antal, og udviklingen går fortsat kun én vej.

Danmark er vores hjem

Lars Løkke Rasmussens plan viser endnu engang hans totalt manglende forståelse af, hvad Danmark er. Taburetklæberen betragter grundlæggende vores land som en virksomhed, der skal konkurrere i det globale marked og maksimere den økonomiske vækst, uanset hvilken pris der følger med. 

Men sagen er, at Danmark ikke er en virksomhed; Danmark er danskernes eneste hjem. Det er her, hvor vi i mere end tusind år har levet og dyrket vores kultur. Det er dette lille kongerige, som vores børn og børnebørn skal arve. 

Opgør med masseindvandringen

Der skal ikke være flere migranter i Danmark, men færre. Erhvervslivets kortsigtede behov for billig arbejdskraft skal ikke løses ved at importere Afrika til Danmark. 

Og vi kan naturligvis ikke stole på politikerne, når de lover, at afrikanerne vil rejse hjem igen. Der er intet historisk fortilfælde for dette. Tværtimod viser erfaringerne det modsatte; de fremmede bliver her i generationer og har ingen intentioner om at vende tilbage til deres hjemlande. De rejser aldrig hjem! 

I Generation Identitær mener vi, at tiden er inde til et reelt opgør med den førte politik. Vi skal få vendt den demografiske udvikling, som kun er gået én vej siden masseindvandringens begyndelse. 

Nej til afrikansk arbejdskraft. Danmark er danskernes hjem – ikke et marked! 

Remigration nu! 

Tags: