LOADING

Type to search

Debatindlæg om kønsaktivisme i folkeskolen

I dag har Fagbladet Folkeskolen bragt vores debatindlæg ‘Uge Sex er indoktrinering og kønsaktivistisk propaganda’.

I indlægget kritiserer vi den indoktrinering, som foregår i seksualundervisningen i alle klassetrin på folkeskoler landet over. Den kønsaktiviske organisation, Sex & Samfund, spreder skadelige og forkerte idéer om, at der er flere end to køn, at mænd kan føde børn, og at det er godt og vigtigt at bryde samfundets normer.

Vi skriver blandt andet:

“Der er tegn på, at årsagen til den voldsomme stigning af transkønnede piger har at gøre med promoveringen af transkønnede i mediebilledet, på sociale medier og ikke mindst i undervisningen på landets skoler. Sex & Samfund spiller således en vigtig rolle i forhold til at sprede idéen om transkønnethed og dermed vildlede unge piger, der i deres vanskelige pubertets-år måske kan føle sig lidt anderledes. I stedet for at anse dette som en hormonel fase, der vil gå over igen, bliver de ansporet til at tro, at det er, fordi de er fanget i den forkerte krop.

I Generation Identitær finder vi det uacceptabelt, at en så vital del af det danske samfund, som folkeskolen udgør, fungerer som propagandaanstalt for idéer, der åbenlyst skader børn og unge samt vores samfund som helhed. Elever skal lære i skolen – ikke indoktrineres af radikale kønsaktivister.”

Læs hele debatindlægget her.

Se Generation Identitærs eget seksualundervisningsmateriale nedenfor.

Tags: