LOADING

Type to search

Skandinavisk sommeruniversitet 2022

I august løb anden udgave af Generation Identitærs skandinaviske sommeruniversitet af stablen, og arrangementet var ligesom sidste år en stor succes. Deltagere fra en række europæiske lande socialiserede, sang morgensang, dyrkede sport, spiste traditionel dansk mad og overværede foredrag om alt fra økologi og aktivisme til identitet og liberalisme. Alt sammen noget, som er med til at opbygge og styrke den identitære bevægelse i Europa. Hvornår er det din tur til at komme ind i kampen?

Fysiske aktiviteter

Hver dag begyndte med morgenvækning kl. 7, hvorefter der var fællessang og hejsning af Dannebrog. Derefter var der hjemmebagte boller og grød til morgenmad, så maverne blev fyldte og klar til fysisk aktivitet.

Om formiddagen stod der nemlig sport på programmet. Løb, arm- og mavebøjninger, boksning, tovtrækning og andre øvelser fik de deltagende prøvet kræfter med.

Sport er en glimrende måde at ryste mennesker sammen på, og i Generation Identitær finder vi det samtidig vigtigt at holde sig i form og træne både krop, sind og sjæl.

Der blev prøvet kræfter med boksetræning

Teori og idéudvikling

Hvis Danmarks og Europas fremtid skal sikres, så er der behov for, at flere patrioter bliver stærkere på idéer. Højrefløjen skal blive bedre teoretisk konsolideret. Kun sådan kan vi rykke noget politisk på den lange bane.

Derfor var der igen i år masser foredrag og efterfølgende debatter om alskens identitære emner; der blev leveret liberalismekritik og talt om alt fra energi og økologi, etnokulturel identitet, aktivisme, konsekvenserne af Ukraine-krigen og det begyndende finansielle sammenbrud.

Foredrag og debat

Stærkt sammenhold

Om aftenen og mellem de gode måltider med traditionel dansk mad, lavet af vores sublime køkkenhold, var der foruden sport, fællessang og foredrag også tid til at socialisere på kryds og tværs med hyggelige samtaler over bålet.

Sommeruniversitetet er en helt særlig lejlighed til at knytte venskaber med ligesindede, få inspiration og lære en masse.

Generation Identitær siger mange tak til alle deltageres høje humør og store gåpåmod. Vi glæder os allerede til næste år!

De store emner gav anledning til megen diskussion

Meld dig ind i kampen

Danmark og Europa har brug for dig nu mere end nogensinde før. Kunne du tænke dig at gøre en forskel og blive en del af et sundt, patriotisk fællesskab, så send din ansøgning her allerede i dag!

Husk: ikke tilbede asken – hold flammen i live
Tags: