LOADING

Type to search

Europa tilhører europæerne: Remigration nu!

Identitære aktivister var i forbindelse med Tour de France søndag på gaden i Aabenraa for at uddele flyers med budskabet om, at Europa er vores hjem, og at det skal forblive sådan. Men Europa er truet på sin eksistens pga. masseindvandringen og de radikale, demografiske forandringer. Derfor insisterer vi i Generation Identitær på, at remigration bliver iværksat hurtigst muligt. Kun sådan kan vi sikre, at vi danskere og europæere også i fremtiden har et hjem, som vi kan kalde vores. 

Uddeling af flyers til indbyggerne i Aabenraa

Intet Europa uden europæere

Vores stolte civilisation har en historie, som går mere end to tusinde år tilbage. En historie, der på godt og ondt er vores, og som vi må tage ejerskab over. Vi har både bekriget hinanden, været store kolonimagter, handlet med hinanden på kryds og tværs, bygget enorme katedraler, gjort store opdagelser, skabt stor litteratur og utrolig kunst og musik. Vi opfandt demokratiet i det antikke Grækenland og har længe brugt det som styreform i forskellige afskygninger.

Europas historie er lang, smuk og barsk. Men vigtigst af alt er den vores. Vi føler os ikke bedre end andre, men vi føler en naturlig stolthed over at være dem, vi er: europæere. Og vi er de eneste i verden, der er garant for europæisk kultur. Uden vores folk, intet Europa. 

Under radikal forandring

Vi ser dagligt konsekvenserne af ‘Den Store Udskiftning’ med vores egne øjne. Et tiltagende antal områder, der før kunne kaldes danske, er på kort tid forvandlet til uigenkendelighed. Kebab-restauranter, vandpibecaféer og ikke mindst moskéer skyder op alle vegne og dominerer bybilledet. Udover de mange ghettoer rundt om i landet har vi nu i Danmark hele postnumre og bydele, hvor danskere udgør en minoritet. Intet mindre end 80 nationaliteter er repræsenteret i Brøndby Strand, hvor danskere for længst er bragt i mindretal. I postnummeret 5240 (Odense NØ) er danskere også en minoritet. 

Hos mange af vores nabolande, såsom i Sverige, Tyskland, England og Frankrig, står det endnu værre til. Disse lande er sammenlignet med Danmark et par årtier forude i de demografiske forandringer, og vi kan derfor se i spåkuglen, hvad der venter, når vi eksempelvis kigger på forstæderne til Paris, hvor kæmpe-ghettoer og regulære no-go-zones er blevet til virkelighed. Det er Afrika og Mellemøsten på fransk jord. Udviklingen er den samme overalt i Vesteuropa.

Tag Europa tilbage – remigration nu

Europa har været europæernes hjem i tusinder af år, og vi er ikke villige til at give det væk. Vi kræver vores egne landområder og skæbner tilbage. Vi forlanger, at afviklingen af Europa stopper, og at vi får vendt udviklingen for første gang siden masseindvandringens start!

Kun øjeblikkelig iværksættelse af remigration vil kunne redde Europa, som vi kender det.

Europa skal for altid være vores – remigration nu!

Tags: