LOADING

Type to search

Brev til Syrisk Forening i Danmark: Tag dog hjem, hvis I hader danskerne!

Den 2. April afholdt Syrisk Forening i Danmark i fællesskab med andre syriske foreninger, samt en flok gammelkommunister og venligboer, en demonstration mod den racisme, som de syriske migranter mener sig udsat for i Danmark. Ved samme lejlighed skældte de ud over, at danskerne formaster sig til at hjælpe ukrainerne. Selv om de syriske migranter har fået ophold, kontanthjælp, uddannelse og meget andet på danskernes regning, så mener de, at det danske system er racistisk, hvilket de igen og igen har gjort opmærksom på i løbet af de seneste år. I Generation Identitær forstår vi slet ikke, hvorfor de syriske aktivister overhovedet opholder sig her i landet for, hvis danskerne er så forfærdelige. Ligesom titusindvis af ukrainske mænd er taget hjem for at forsvare deres land, så kunne syrerne tage tilbage for at bygge deres eget land op. Vi vil gerne opfordre de utaknemmelige aktivister i Syrisk Forening i Danmark til at tage hjem. De har det jo tydeligvis ikke godt her. Derfor har vi sendt dem et brev, samt en bog med titlen ‘Syria Travel Guide: Everything You Must Know To Prepare Your Travel’, så de nemt kan komme afsted. Vi har nok at slås med her. Vi behøver ikke en flok aktivister, der har fået alt, men som ikke gør andet end at beklage sig.

Alt hvad man behøver for en tryg rejse hjem til Syrien

Læs brevet her:

Kære Syrisk Forening i Danmark,

Vi har i længere tid fulgt med i jeres aktivisme her i landet, og det er tydeligt, at I er meget utilfredse med jeres tilværelse i Danmark. I årevis har I demonstreret mod de mennesker, som har givet jer husly, mad, uddannelse, understøttelse og i nogle få tilfælde arbejde. Igen og igen har I på skilte, i megafoner og i mikrofoner kaldt danskerne for racister, og vores system for racistisk, mens I har siddet trygt og godt i et land, der er skabt af de danskere, der lever nu, og alle de danskere, der kom før dem.

I et land, som ikke skylder jer noget som helst, men som alligevel har været så venlige at tage imod jer, fordi I påstod, at I var på flugt, bruger I jeres tid på at svine jeres værter til. I kræver mere af det hele: statsborgerskab, evigt ophold, finere forhold og ikke mindst åbne grænser så flere fra jeres hjemland kan komme hertil. 

Når I ser, hvordan danskerne åbner hjem og hjerter for ukrainske fordrevne, som jo er reelle flygtninge fra en krig her i Europa, så bliver I grønne af misundelse. I bliver vrede og går på gaden, for I mener, at I ikke har fået nok, selv om I har fået for milliarder af danske kroner. Jeres talere kræver mere, ikke bare til jer, der er her, men til alle dem, som I mener, at danskerne skal lukke ind. Og det er mange. Rigtig mange.

Ikke nok med det. I føler jer berettigede til at fortælle danskerne, at de er forkerte på den, når de hjælper ukrainske fordrevne. I fortæller os, at vi ikke har noget til fælles med dem, og at vi ikke er et nærområde. Det gør I, selv om I er i et land, som I ikke på nogen måde har del i. I kommer fra en anden kultur, taler et andet sprog, spiser noget andet mad, dyrker en fremmed religion. I har jeres egen historie og arv, der er helt fjern fra vores. Hvad ved I om, hvem vi har noget til fælles med? Hvad ved I om, hvem vi er?

I ved intet om os. 

Jeres tid her bruger i hovedsageligt på at beklage jer. I stedet for at demonstrere mod det, I opfatter som dansk racisme, så burde I nærmere arrangere et fakkeltog i taknemmelighed for, at danskerne har taget imod jer. Det kommer vi næppe til at se, for I er ikke taknemmelige. I føler, at I har ret til mere. 

Når vi ser på de ukrainske mænd, som i titusindvis er rejst tilbage til Ukraine for at slås, står de i skærende kontrast til jer aktivister. Der er ingen, der har tvunget dem til at tage tilbage. De kunne være blevet i de trygge europæiske lande, men det gjorde de ikke. Dem, der ankommer fra Ukraine, er hovedsageligt kvinder, børn og ældre. 

Anderledes ser det ud fra Syrien, hvor langt de fleste, der kommer derfra, er unge mænd, som har efterladt kvinder og børn i hjemlandet, mens de gemmer sig heroppe og bruger deres tid på at beklage sig over forholdene. Gad vide, hvorfor danskerne er mindre begejstrede for folk som jeres aktivister, end de er for dem, der lige nu flygter fra Ukraine?

Vi, og mange andre danskere, er meget trætte af jer og jeres utaknemmelige facon. Derfor vil vi på det varmeste opfordre jer til at forlade Danmark – og ja, faktisk også Europa, for vi vil ikke byde vores europæiske brødre og søstre jeres selskab. Vi anbefaler jer således at vende hjem til Syrien, hvor I kommer fra. For at I kan forberede jer lidt, så har vi vedlagt et eksemplar af bogen ‘Syria Travel Guide: Everything You Must Know To Prepare Your Travel’. Vi tænkte, at det var en god idé, da det jo er længe siden, I har været hjemme, og man kan godt blive lidt sløv og glemsom af det gode liv i den trygge, danske velfærdsstat, som I hader så meget. 

Vi gør opmærksom på, at den danske stat tilbyder repatrieringsstøtte, som I kan nyde rigtig godt af. I må meget gerne sende dette brev videre til jeres venner i Sit-In Bevægelsen også, da de lader til at have præcis samme holdning til Danmark og danskerne, som I har. 

Vi ønsker jer en tryg og god rejse hjem. Det bliver dejligt for jer at slippe for danskerne og deres racisme. 

Alt det bedste

Generation Identitær

Læs også vores artikel om Syrisk Forening i Danmark her.

Tags: