LOADING

Type to search

Tesfaye, send ikke penge til Tyrkiet – send dem til Grækenland

Forleden bekendtgjorde Mattias Tesfaye, at regeringen vil sende 33 millioner til Tyrkiet, som hjælp til forstærkning af grænsen. Samtidigt har Grækenland bedt om hjælp til at håndtere den store migrantstrøm, og det er grækerne, der sender migranter tilbage hvor de kom fra, i stedet for at lukke dem ind i Europa. Vi har i dag sendt Tesfaye en kurv med græske delikatesser, og et brev, hvor vi opfordrer ham til droppe pengene til det muslimske Tyrkiet, der i forvejen har taget kvælertag på Europa, og ikke viger tilbage for at anvende migranter som våben mod andre europæiske lande. I stedet bør Tesfaye sende penge og ubetinget støtte til Grækenland, der for tiden møder kritik for deres indsats overfor de illegale migranter, der forsøger at trænge ind i Europa via Middelhavet. Det er nu vi skal støtte Grækenland!

Læs brevet til Tesfaye her:

Kære Mattias Tesfaye,

sammen med dette brev finder du en pakke med græske delikatesser. Grunden til, at vi sender dig disse, er at grækerne for tiden kæmper en brav kamp på vegne af resten af EU. Hvor Danmark ligger trygt og godt langt oppe nordpå, så er det grækerne, der må bære masseindvandringens byrde hårdest, da de ligger i første linje. Heldigvis har grækerne modet til at afvise mange migranter, når de ankommer over Middelhavet, og således udfører de en vigtig opgave, når det kommer til at beskytte Europa mod øget kriminalitet, terror og demografiske forandringer. Dette burde vi takke dem for i resten af Europa, men det gør vi desværre ikke. I stedet bliver de kritiseret. Det mener vi er skammeligt.

Forleden kunne vi læse, at Regeringen vil sende 33 millioner kroner til Tyrkiet, som et led i arbejdet med at styrke Europas ydre grænser. Penge til det samme Tyrkiet, der i foråret 2020 brugte migranter som våben mod EU, da de åbnede grænsen til Grækenland. Det er uholdbart, at EU har givet Tyrkiet så meget magt over udlændingepolitikken. Når Danmark sender penge til Tyrkiet, så er vi med til at cementere denne magt. Tyrkiet kan når som helst vælge at åbne grænserne igen, og frit lade migranter strømme ind i Europa, så snart de vil have EU til at makke ret.

Vi kunne midt i september læse i medierne om, hvordan Grækenland bad om hjælp til at håndtere det stigende pres på deres grænser, som de oplever. Vi opfordrer Regeringen til at droppe at sende penge til det Europa-fjendtlige muslimske Tyrkiet, og i stedet dirigere pengene til Grækenland, som har brug for al den hjælp de kan få. Samtidigt opfordrer vi ministeren til at vise sin ubetingede støtte til grækernes pushbacks af migranter, som Danmark jo drager store fordele af. At undlade at vise sin støtte her, mens man samtidig sidder trygt og sikkert i Danmark ville være hyklerisk.

Vi håber, at ministeren vil nyde hver nød og oliven vi har sendt, og hver gang du spiser en, så skænk de heltemodige grækere en taknemmelig tanke, for det er dem, der gør vores arbejde.

Mvh

Generation Identitær

Tags: