LOADING

Type to search

Tak for 2021 – Kampen fortsætter i 2022!

2021 har været endnu et stærkt år for Generation Identitær Danmark, med en lang række succesfulde aktioner, der har vakt opsigt både i Danmark og i udlandet. I et europæisk perspektiv har det været et år, hvor repressionen af patrioter har nået hidtil uanede højder i både Frankrig og Østrig. Dog er det ikke lykkedes for disse landes respektive regeringer at kvæle den identitære bevægelse, på trods af hårdhændet behandling. I det følgende kan du læse en opsamling af, hvad vi har lavet i år, og om vores håb for 2022.

Metroaktion fik stor opmærksomhed

En af vores mest omtalte aktioner i 2021 blev den aktion, der fandt sted på københavnske metro- og S-togs-stationer. Vi opsatte store klistermærker på stengulvene, hvorpå der stod ” Hold afstand til islamister – Beskyt dig selv og andre ”. På klistermærkerne var der piktogrammer af en kvinde og en islamist med machete og bombebælte. Aktionen var tydeligt inspireret af de meget omfattende corona-kampagner, som man fandt alle steder i 2021. Den blev delt voldsomt på de sociale medier, og forargelsen ville ingen ende tage. Selv om islamister ikke er begreb, der har med race at gøre, blev Generation Identitær alligevel anmeldt for racisme af venstreorienterede typer, og aktionen blev også taget op i Folketinget af Rosa Lund fra Enhedslisten.

Udenfor de selvgodes bobler på Twitter og den slags, var der dog bred støtte til aktionen. Det fremgik tydeligt af kommentarspor på diverse sociale medier, at de fleste danskere så det som ganske sund fornuft, ja endog helt ukontroversielt, at man bør holde afstand til islamister. Det er jo netop sådanne, der har stået bag et utal af terrorangreb på europæisk jord.

Vind en rejse til Syrien

En anden aktion, der fik blodet op at koge hos mange Venligbo-typer, var vores konkurrence, hvor en heldig syrer kunne vinde en rejse til sit hjemland. I den forbindelse blev der opsat store plakater rundt omkring i København, der fortalte om, at man nu kunne rejse hjem til Syrien.

Lige netop denne aktion blev en viral succes i den muslimske verden, hvor de største arabiske og tyrkiske medier med forargelse fortalte om vores happening. I forbindelse med denne kampagne, var vi også en tur på gaden, for at gøre opmærksom på, at man kunne vinde en tur hjem. Du kan se videoen derfra herunder.

Et væld af aktioner i 2021

Udover disse aktioner, var vi naturligvis også aktive i forbindelse med Kommunalvalget i efteråret, hvor vi opfordrede til, at man stemte imod islamisk indflydelse. Vi var på gaden mod islamister, besteg en moské og droppede et gigantisk anti-islam banner fra toppen af den, sagde nej til Big Tech, brugte selveste Christiansborg som lærred for budskabet ”Byg Fort Europa!, sagde nej til dansk selvhad og identitetspolitik og meget andet. På trods af al denne aktivitet, så var vi også i stand til at gennemføre et sommeruniversitet for unge patrioter.

Sommeruniversitet 2021

Sidst på sommeren 2021 afholdt Generation Identitær et skandinavisk sommeruniversitet, hvor unge patrioter fra Danmark og nabolandene, samlede sig for at høre foredrag, dyrke sport og være sammen. Et forrygende arrangement, hvor der var tid til at fordybe sig i politisk tankegods, europæisk historie, få rørt sig, og skabe stærke bånd mellem patrioter.

Et år med europæisk repression

På trods af de gode resultater herhjemme, var 2021, hvor den bredere europæiske bevægelse blev ramt hårdt af repression. I Frankrig forbød Macron Generation Identitaire fuldstændigt. Den franske identitære bevægelse havde længe været en torn i øjet på Macrons regering, og efter en kampagne i Pyrenæerne, hvor Generation Identitaire havde udstillet, hvordan grænsen var uden bevogtning, så forbød Macron organisationen pr. dekret, på baggrund af opdigtede forbindelser, og ikke mindst på baggrund af helt faktuelle ting, som Generation Identitaire havde sagt. Blandt andet blev der lagt til grund, at Generation Identitaire havde sagt, at der kom terrorister ind med flygtningestrømmene. Noget der beviseligt er sandt, men altså blev betragtet som hadefuld tale af den franske regering. Ledelsen af Generation Identitaire må ikke lave politisk arbejde sammen de næste mange år, men mange aktivister er ikke omfattet af dette forbud, og nye identitære grupper opstår lige så stille og roligt, og aktivismen fortsætter.

I Østrig var det den ofte roste Sebastian Kurz og hans regeringskoalition med De Grønne, der fandt på en ny måde, hvorpå de kunne genere den østrigske identitære bevægelse. Efter forgæves at have forsøgt sig med at stemple de østrigske identitære som kriminelle ved retssager, som de identitære vandt, og efter finansielle undersøgelser og terrorbeskyldninger, som viste sig at være grundløse, opgave man at gå rettens vej, for at komme den identitære bevægelse til livs. I stedet vedtog man politisk at forbyde bevægelsens symbol, samt alle nye symboler de eventuelt måtte vælge. I juli måned deltog en stor gruppe danske identitære i en demonstration i Wien, hvor vi tog afsked med lamdbaet, men ikke med den østrigske aktivisme. Den østrigske identitære bevægelse er nemlig, på trods af denne modstand i vækst, og er særdeles aktiv. Nu bare uden deres symbol. Patrioter kan i sandhed ikke stoppes.

De demografiske forandringer

Det var ikke kun på gaden, at vi var aktive i 2021. Der blev naturligvis også skrevet en del tekster, hvoraf vi særligt vil fremhæve en. I Dagbladet Information fik vi bragt en kronik med overskriften ”Generation Identitær: Bekymringen for befolkningsudskiftning i Danmark er ikke en konspirationsteori”, som en reaktion på pressens ukritiske gentagelse af løgnen om, at der ikke foregår voldsomme demografiske forandringer.

Med tørre tal og fakta fik vi cementeret, at man skal være mere end almindeligt politisk korrekt, hvis man skal foregive, at der ikke foregår en udskiftning af den danske befolkning. Kronikken vakte enorm opmærksomhed, og alene i Dagbladet Informations kommentarspor nåede man op omkring de 1.000 kommentarer, før opslaget af en eller anden grund blev slettet (højst sandsynligt af Facebook selv). Du kan dog stadigvæk læse kronikken helt gratis, lige her.

Håb for 2022 – remigration skal på dagsordenen

Vi ser i Generation Identitær frem mod 2022, som vi håber bliver det år, hvor remigration for alvor kommer på dagsordenen. I 2021 er der blevet talt mere om hjemsendelser end tidligere, men det er blevet ved snakken. Eksempelvis har hjemsendelsen af syrere kun ført til, at man har hjemsendt syv mennesker. Det er for alvor ved at gå op for mange, at vi er nødt til at forholde os anderledes til konventionerne, hvis vi bestemme over vores eget land. Denne vigtige diskussion, ser vi frem til bliver fortsat i 2022, og vi vil naturligvis gøre, hvad vi kan for at sætte dette på dagsordenen.

Vil du have aktivisme i 2022 – så støt os

I modsætning til venstrefløjen, der vælter sig i statsstøtte, så er Generation Identitær 100% frivilligt finansieret. Det vil sige, at det er jeres donationer, der gør, at vi kan gøre, hvad vi gør. Vi er utroligt heldige, at så mange af jer har valgt at støtte os økonomisk i 2021, og vi håber naturligvis, at I vil gøre det samme i 2022, så vi kan fortsætte kampen for bevarelsen af det danske folk, og styrkelsen af dansk og europæisk identitet. Du kan støtte os her.

Godt nytår! – Europa er vores!

Se videoen med højdepunkter fra året, der gik her.

Tags: