LOADING

Type to search

#StopBigTech – Hvem bestemmer, hvad du må sige?

I de seneste dage har aktivister i Aarhus, Aalborg og København været flittigt i gang med at sætte plakater op, for at gøre opmærksom på de enorme problemer, der er forbundet ved at lade tech-giganterne bestemme, hvad vi må sige og hvilken information vi har adgang til. Det er det problem for vores demokrati, at store grænseoverskridende virksomheder begrænser den frie debat, og manipulerer med hvilken information vi kan tilgå via søgemaskiner og sociale medier, uden at vi i øvrigt har en chance for at vide, at det foregår, for man opdager som bekendt ikke det, man ikke kan se. I Generation Identitær mener vi, at en fri meningsudveksling er absolut grundlæggende for vores samfund, derfor siger vi #StopBigTech.

Politikerne gør intet

Selv om det har været et velkendt og omdiskuteret problem i årevis, at grænseoverskridende virksomheder som Facebook og andre grådige tech-giganter har en enorm magt i forhold til at påvirke lokale forhold i Danmark, har politikerne intet gjort for at indføre regulering, der beskytter borgernes ret til at ytre sig frit. I stedet har man været langt mere optaget af, hvordan man kan få tech-giganterne til at slette endnu mere og dermed arbejdet for en yderligere indsnævring af den frie debat. Ingen danske politikere har fremlagt forslag til regulering, der skal sikre danskernes ret til at kunne komme til orde. 

Vi har ingen forventninger til de danske politikere, der har svigtet så grelt på det her område, men vi mener, at de danske borgeres rettigheder bør beskyttes, så de sociale medier ikke længere kan slette indhold, der ikke er ulovligt efter dansk lov. Ligeledes bør søgemaskiner pålægges at deklarere, hvilket indhold de har fjernet fra deres søgeresultater, således at brugerne klart kan se, hvad det er de snydes for, når de søger information på internettet gennem fx Google. 

Indtil da så brug disse tjenester

Vi kan ikke vide, om der nogensinde vil komme en form for politisk regulering, der beskytter vores ret til at ytre sig. Derfor opfordrer vi til at man støtter alternative platforme, som ikke udøver censur mod lovlige ytringer. Opret en konto på disse platforme, og gør dig mindre afhængig af Big Tech:

Gab – et alternativ til Twitter

Minds – et alternativ til Facebook

MeWe – et alternativ til Facebook

Bitchute – et alternativ til YouTube

Desuden anbefaler vi i høj grad tjenesten Telegram, hvor du kan følge mange spændende kanaler. Heriblandt Generation Identitærs egen.

Se alle vore sociale medier her og følg os på dem.

Find dig ikke i censur – Stop Big Tech!

Læs mere om kampagnen her. 

Tags: