LOADING

Type to search

Det er ikke en menneskeret at være dansk!

Identitære aktivister foretog her til morgen en symbolsk nedlukning af Institut for Menneskerettigheder i København. I mandags udgav de en ikke særligt objektiv rapport med titlen ”Fremmed i eget land”, hvori de påstår, at det er imod menneskerettighederne, hvis ikke man giver unge, der er født eller vokset op i Danmark nemmere adgang til statsborgerskab. Dette uanset, at vi ved, at mange anden- og tredjegenerations-migranter passer dårligere ind i det danske samfund end den første generation. De europæiske nationer skal selv bestemme, hvem de vil give statsborgerskab til og hvem de vil have boende. Det skal ikke dikteres af luftige og abstrakte ”rettigheder”. Generation Identitær opfordrer til at man fjerner millionstøtten til Institut for Menneskerettigheder, da de driver skadelig politisk virksomhed, ligesom vi mener, at det er på tide, at Danmark træder ud af Den Europæiske Menneskerettighedskonvention og andre aftaler, der forhindrer os i at tage de nødvendige forholdsregler, der skal til for at beskytte vores land.

Modtager millionstøtte

Institut for Menneskerettigheder modtager millioner i støtte årligt. I 2019 modtog de over 70 milllioner kroner alene via Finansloven og midler, som de får fra Udenrigsministeriet. Derudover modtager de en lang række andre tilskud. Til sammen udgør den offentlige støtte langt størstedelen af budgettet, der i 2019 løb op over 130 millioner kroner. De danske skatteydere betaler i dyre domme for at Instituttets medarbejde kan sidde på en dyr adresse i København og lave politisk arbejde, der blandt andet går ud på at sikre mennesker med migrantbaggrund nemmere adgang til statsborgerskab.

På første udgave af rapporten havde man brugt et billede af den iranske politiker Jino Victoria Doabi, der stiller op for De Radikale i København. Dette foto valgte man dog at fjerne efter kritik, men sagen viser med al tydelighed, hvor Institut for Menneskerettigheders sympatier ligger. Alene titlen på rapporten, ”Fremmed i eget land”, er på ingen måde objektiv. Bare fordi man er født i Danmark eller opvokset her, bliver man ikke nødvendigvis dansk. Danmark er vores land, ikke deres. Derfor bør man fjerne støtten til Institut for Menneskerettigheder. Hvis de vil drive den slags politik, bør det ske for egne midler.

Ud af konventionerne

Den Europæiske Menneskerettighedskonvention er dybt skadelig for de europæiske lande. Det er slet ikke ualmindeligt, at netop denne konvention forhindrer hjemsendelse af hærdede forbrydere, fordi de har ret til familieliv. Uanset, at de kan have begået grov vold, voldtægt og andet, så kan de ofte ikke sendes til deres oprindelseslande fordi konventionen beskytter dem.

Nu forsøger man så i humanismens navn, at diktere, hvem der skal have nem adgang til statsborgerskab. Det vil sige, at det kan blive meget sværere at udvise kriminelle med migrantbaggrund, der så endnu nemmere kan få et dansk statsborgerskab, og dermed sikre sig et ophold blandt danskerne for evigt.

Der er ingen grund til at den slags skal reguleres af en international konvention. Det bør være op til det enkelte land selv at bestemme, hvem der skal have ophold indenfor landets grænser, og naturligvis også, hvem der skal have noget så betydningsfuldt som statsborgerskab. Danmark bør straks træde ud af konventionerne og blive herre i eget hus.

Stop for offentlig støtte til Institut for Menneskerettigheder!

Danmark ud af konventionerne!

Tags: