LOADING

Type to search

Skandinavisk Sommeruniversitet 2021

I august afholdt Generation Identitær sit første skandinaviske sommeruniversitet, der havde deltagere fra Danmark, Sverige, Tyskland og Tjekkiet. Arrangementet, der løb over flere dage, bød på sport, foredrag, fællessang og godt samvær med andre patrioter. En bragende succes, hvor alle lærte nye mennesker at kende, og fik masser af inspiration til politisk aktivisme og god ny energi med hjem.

Sport hver dag

I Generation Identitær mener vi, at det er vigtigt at være i god form. Man kan ikke være sløv og rouladefed, når man skal redde Europa. Efter vækning kl. 7 og morgenmad, så var der fysisk aktivitet på programmet, der blandt andet bød på tovtrækning, løbeture, forskellige øvelser og naturligvis som altid boksning, hvor man får mulighed for at prøve hinanden lidt af.

Metapolitisk oprustning

Efter middag, hvor alle havde fået rigeligt med mad, leveret af vores fantastiske køkkenhold, blev der afholdt en daglig foredragsrække, med gæster fra ind- og udland. Fokus var i år på metapolitik, og der blev lagt vægt på metapolitisk tænkning, aktivisme og metapolitik i praksis. Derudover blev der også givet forelæsninger i politisk teori og historie. Her blev grunden til morgendagens aktivisme lagt.

Godt fællesskab

Imellem de forskellige aktiviteter og om aftenen, var der god tid til at komme hinanden ved. Der blev tændt bål, og sunget gamle sange fra både Danmark og vores nabolande. At tilbringe flere dage i selskab med andre unge patrioter er noget ganske særligt, og man får en mulighed for at knytte stærke bånd, som man normalt ikke har.

Vi siger tak til alle deltagere og hjælpere for at være med til at gøre det første Skandinaviske Sommeruniversitet til en helt fantastisk oplevelse. Vi ser allerede nu frem til næste år. Har du lyst til at være med, så send os en ansøgning i dag.

Tags: