LOADING

Type to search

KV21: Stem nej til islamisering!

Det er ikke kun partierne, der har været ude at sætte plakater op i dag. Identitære aktivister var også i gang med en opfordring til vælgerne: Stem nej til islamisering. Mens den generelle udlændingepolitik reguleres af Regeringen og Folketinget, så er det kommunalpolitikerne, der kan forhindre nye moskéer i dit område, islamiske praksisser i den lokale svømmehal, halalmad i daginstitutioner, og meget andet af den slags. Derfor er det vigtigt, at du stemmer på en kandidat til KV21, som vil forsvare danske traditioner, og arbejde for at forhindre, at islam får yderligere fodfæste i Danmark.

Lokalpolitik gør en forskel

I flere byer har vi set, hvordan lokale politikere har forhindret opførelsen af nye moskéer. Et godt eksempel er Holbæk, hvor den lokale Erdogan-styrede muslimske menighed ad flere omgange har forsøgt at få lov til at opføre en endnu større moské end den, som de anvender i dag. Begge gange har Generation Identitær ført kampagne mod moskéerne. Sidste gang stemte de lokale politikere nej til, at den nye moské, og de tyrkiske muslimer måtte endnu en gang gå slukørede hjem.

Ligeledes har vi set det den anden vej, hvor byråd har tilladt moskéer, der var opført uden tilladelse, og givet den ene dispensation efter den anden, og derved sikret en stærk islamisk tilstedeværelse i kommunen. De rigtige lokalpolitikere kan gøre en enorm forskel på dette område, så husk at møde op til kommunalvalg og afgiv din stemme imod islamisering!

Tags: