LOADING

Type to search

Konkurrence: Vind en rejse hjem til Syrien!

Syrien har længe været sikkert nok til at de herboende syriske migranter kan vende hjem. Så længe endda, at vores politiske system også har indset det. Alligevel går det lidt trægt med at få de syrere, der har opholdt sig på asylgrundlag hjem. Derfor vil Generation Identitær gerne hjælpe.

Vi udlodder nu en enkeltbillet hjem til Syrien i denne eksklusive konkurrence. Er du syrisk statsborger, over 18 år gammel, bor i Danmark og kan du love, at du aldrig kommer tilbage, kan du deltage!

Sikkert at vende hjem

De danske myndigheder meddelte i februar, at det nu var sikkert for herboende syrere at vende hjem. Det har været fremme i medierne, at enkelte syrere, der har opholdt sig i Danmark på asylgrundlag, har fået besked om at de skal vende hjem. Desværre er det sådan, at der er omkring 43.000 syrere i Danmark, og der er langt flere, der skal vende hjem, hvis det skal have en effekt.

I Generation Identitær vil vi gerne udvise samfundssind, og derfor hjælper vi nu regeringen med at få gang i hjemrejserne. I vores konkurrence er der mulighed for at en heldig syrer kan vinde en billet til hjemlandet, kvit og frit! På ganske få timer kan man skifte scenarie fra det kolde norden til det solrige Syrien, hvor man kan smøge ærmerne op og komme i gang med at genopbygge landet.

Sådan deltager du

Det er supernemt at deltage i konkurrencen. Du skal blot sende dit navn til os på denne email konkurrence@identitaer.dk – så er du med i lodtrækningen om en rejse hjem til Syrien, hvis du altså kan leve op til følgende.

For at deltage skal du:

  • Være syrisk statsborger
  • Have bopæl i Danmark
  • Være fyldt 18 år
  • Aldrig komme tilbage når først du er rejst

Fristen for at deltage er 31. maj, og rejsen skal foretages inden udgangen af 2021. Trækningen finder sted 1. juni, 2021 og vinderen får direkte besked.

Vi ser frem til at hjælpe en heldig syrisk migrant med at komme hjem!

Tags: