LOADING

Type to search

Gadeaktion: Vind en rejse hjem til Syrien!

Lørdag eftermiddag kunne man møde en flok glade identitære aktivister i Københavns gader, hvor de var i gang med at reklamere for Generation Identitærs konkurrence. I konkurrencen kan en heldig syrisk statsborger vinde en rejse hjem til Syrien. Vi ser gerne, at så mange som muligt deltager, og derfor var vi på gaden for at promovere konkurrencen med flyers, spraglede skjorter, megafon og palmetræer.

Damaskus er sikker

De danske myndigheder meddelte i februar, at det nu var sikkert for herboende syrere at vende hjem. Det har været fremme i medierne, at enkelte syrere, der har opholdt sig i Danmark på asylgrundlag, har fået besked om at de skal vende hjem. Desværre er det sådan, at der er omkring 43.000 syrere og efterkommere i Danmark, og der er langt flere, der skal vende hjem, hvis det skal have en effekt.

I Generation Identitær vil vi gerne udvise samfundssind, og derfor hjælper vi nu regeringen med at få gang i hjemrejserne. I vores konkurrence er der mulighed for at en heldig syrer kan vinde en billet til hjemlandet, kvit og frit! På ganske få timer kan man skifte scenarie fra det kolde norden til det solrige Syrien, hvor man kan smøge ærmerne op og komme i gang med at genopbygge landet.

Det var nogle få, der var stærkt utilfredse med at få chancen for at at vinde en rejse hjem.
De fleste tog dog godt imod os.

Konkurrencen er åben for alle herboende syriske statsborgere over 18.

Se hvordan du deltager her.

Tags: