LOADING

Type to search

Aktion mod islamister på Rådhuspladsen

Generation Identitær var i dag i aktion på Rådhuspladsen i København, hvor en lille gruppe islamister de seneste uger, hver lørdag, har stået og delt koraner ud og spillet højlydt islamisk musik og reciteret koranen over et højtaleranlæg fra middag til aften. Denne lørdag fik de ikke lov til at stå der alene, da vi mødte op med banner og megafon for at vise vores modstand mod dette islamiske forsøg på at indtage Københavns mest ikoniske plads. Det hører ikke hjemme, hverken i Danmark eller i Europa. Send islamisterne hjem!

Spærrer hele pladsen af

Islamisterne havde spærret hele Rådhuspladsen af med en mur af plancher, der indeholdt islamisk propaganda. En imam stod og reciterede koranen, så det gjaldede ud over hele pladsen, og imens gik enkelte islamister rundt og delte chokolade og koraner ud. Formålet er klart: en intens hvervekampagne for ”fredens religion”. Den samme religion, der har kostet så mange europæiske liv. Så vidt vi ved, var det tredje uge i træk, at dette arrangement fandt sted.

Generation Identitær finder det komplet uacceptabelt, at islamister uge efter uge indtager vores offentlige rum, og spærrer Københavns største plads af. Derfor mødt vi i dag op for at vise vores modstand med den tiltagende islamisering af Europa.

Sirener og banner

Aktivisterne tog opstilling foran islamisternes bord med koraner, hvor en imam stod og sang til Allahs pris. Her blev der foldet et ti meter langt banner ud, der blev råbt slagord mod islamisterne, ligesom der blev afspillet sirener for at overdøve den islamistiske propaganda. Islamisterne begyndte at råbe i deres højtalere, at de ville overtage Europa, at der var 350.000 muslimer i Danmark, og at Europa er deres. Der bliver på ingen måde lagt skjul på deres dagsorden – at underlægge sig Europa.

Det er en ny udvikling, at islamister på den måde fylder i det offentlige rum, og det er naturligvis ikke på nogen måde noget, som man skal finde sig i her i landet. Desværre vil vi se mere og mere af den slags, så længe at andelen af migranter og efterkommere med islamisk baggrund stiger, og det gør den fortsat. Grunden er, at der ikke er politisk vilje til at igangsætte den nødvendige tilbagevandring, som skal til, hvis vi skal have et Danmark vi kan genkende om 100 år. Uden remigration vil vi se mere af det vi så på Rådhuspladsen i dag. Sådan behøver det ikke at være. Det er op til os, hvilken fremtid vi vil have for vores land.

Send islamisterne hjem!

Remigration nu!

Tags: