LOADING

Type to search

Advarsel! Øget risiko for terror!

Identitære aktivister var fredag i aktion i Aarhus, Aalborg, Roskilde og København, hvor der blev hængt skilte op, der skal minde de forbipasserende om, at vi lever under en konstant trussel om terror. Masseindvandringen har medført, at der i blandt os går mennesker, der ikke vil os det godt. Vi har set det masser af gange, seneste i Nice, Paris og Wien. Problemet kan løses, men det kræver mere end blot fordømmende ord, hver gang der er et angreb i Europa. Det kræver derimod remigration.

Vi vænner os til faren

Med masseindvandringen er der ikke bare kommet en overflod af kebab-butikker. Siden halvfemserne har vi set bølger af terrorangreb i europæiske byer, nogen gange med mange dødsofre. Herhjemme er vi heller ikke gået fri. Udover angrebet på Krudttønden og ved synagogen i Krystalgade, er også Kurt Westergaard og Lars Hedegaard blevet udsat for angreb, og mange terrorplaner er i tiden løb blevet forpurrede af politi og efterretningstjenester.

Som konsekvens af masseindvandringens effekter på vores sikkerhed, har vi indrettet vores byer efter truslerne, og terrorsikring er vi nu så vant til, at vi ikke længere lægger mærke til det. Forvoksede plantepotter, betonblokke forklædt som bænke og meget andet er nu blevet ganske normalt for os. Vi tænker ikke længere over den dødelige virkelighed, som disse ting repræsenterer, men færdes som om det ikke er tilfældet, at vi har lukket en masse mennesker ind i vores land, som grundlæggende hader os og at en del af dem har potentialet til at angribe os, som vi har set så mange gange. Derfor minder vi om, at det stadigvæk er tilfældet. Truslen er konstant, med mindre vi vælger, at det skal være anderledes.

Islamisterne skal hjem, men det er ikke nok

I Danmark har vi ikke gjort meget for at sikre os mod mere terror. I Frankrig har man efter de to angreb i Nice og Paris i slutningen af sidste år begyndt at sende så mange af de 231, der er på den særlige liste over islamiske terrorister, hjem som man kan. Det er godt, men det er naturligvis ikke nok. I Danmark har regeringen ikke fundet det nødvendigt at reagere på den bølge af terrorangreb, der rullede over Europa på daværende tidspunkt.

Angrebet i kirken i Nice blev ikke begået af en kendt islamist, og det er langt fra det eneste tilfælde. I tilfældet Nice var gerningsmanden netop ankommet til Europa som flygtning kort tid inden, og han kunne ubesværet bevæge sig rundt indenfor Europas grænser og tage til Nice, hvor han endte med at dræbe flere mennesker. Det er en god start, at sende islamisterne hjem, men som erfaringerne viser, er det langt fra nok. Vil vi have et sikkert Europa, skal der remigration til.

Generation Identitær mener, at vi aldrig skal lade terrortruslen blive hverdag. Derimod skal vi utrætteligt kræve et sikkert Europa for vores folk og familier.

Send islamisterne hjem!
Remigration nu!

Tags: