LOADING

Type to search

Aktivisme

”Vi er på migranternes hold”

Identitære aktivister slog i dag til mod Mette Frederiksens nye reklamekampagne, og ændrede teksten på plakaterne til det mere retvisende ”Vi er på migranternes hold”. For Socialdemokratiet har til trods for løfter om en angivelig ”stram udlændingepolitik”, gjort det nemmere for migranter at opholde sig i Danmark, ligesom regeringen har haft travlt med at få åbnet landets porte for såkaldte kvoteflygtninge.

Børnenes statsminister?

Den oprindelige kampagnetekst lyder ”Vi er på børnenes hold”, men Socialdemokratiet arbejder ikke for at sikre, at de der er børn nu, også får et genkendeligt Danmark i arv som voksne. Under den nye regering fortsætter befolkningsudskiftningen ufortrødent og det fremtidige Danmark eroderes, ligesom at danske børn mærker konsekvenserne af den overvejende unge befolkning af efterkommere i deres skoler og på gaden, hvor de skal døje med ”utilpassede unge”.

”Vi former vores børn. Det er en vigtig del af det at være familie. Sådan lever vores danske kultur videre fra én generation til den næste.” sagde Mette Frederiksen i sin nytårstale. Men hvordan kan den danske kultur leve videre, når vi har en voksende andel af ikke-vestlige og efterkommere? De har deres egen kultur at give videre. De kommer med noget andet, og det er kun et spørgsmål om, hvor lang tid, der går før det er disse traditioner, der dominerer.

Statsministeren har mere travlt med at skabe nye problemer ved at arbejde for flere tvangsfjernelser, åbenbart særligt af børn af anden etnisk baggrund, fremfor at skabe gode vilkår for de indfødte danske familier. Dem, som hun jo netop selv påpeger, er dem, der sørger for at den danske kultur lever videre fra en generation til den næste.

Migranter vejer tungest

Når vi provokerende siger, at Mette Frederiksen og hendes parti er på migranternes hold, er det fordi man ikke både kan tilgodese den voksende befolkning med ikke-vestlige baggrund, og danskerne på samme tid. Man er nødt til at vælge om man vil standse befolkningsudskiftningen og sikre at der er en overvejende homogen etnokulturel identitet i Danmark, og dermed bevare den ro, tillid og sammenhængskraft, som der er brug for, hvis man skal skabe et godt liv og en god fremtid for sine børn, eller om man vil fortsætte den negative udvikling, som er en konsekvens af masseindvandringen.

Der er intet der tyder på, at vi vil se en ende på bandekriminalitet og deraf følgende konflikter, på uro i skoler eller på gaderne som vi fx så med fyrværkeriangreb på tilfældige borgere og politi- og brandfolk, på voldelige overgreb, og på den generelle forandring af værdier, som alt sammen hænger sammen med de store demografiske forandringer vi har gennemgået siden masseindvandringens begyndelse. Vi behøver bare at kaste et blik på andre lande i Europa, hvor udviklingen er længere fremme. Ingen steder har man haft succes med integration – ingen steder har man kunne dæmme op for disse ting.

Man kan dermed ikke både sikre den danske befolkning, og lade andelen af ikke-vestlige migranter og efterkommere fortsætte med at vokse. Det er og bliver uansvarligt. Mette Frederiksen og hendes parti må vælge side, og det gøres kun ved at man begynder at arbejde for at vende udviklingen. Andelen af ikke-vestlige skal falde i stedet for at stige, hvis vi skal sikre Danmark for de børn, som Frederiksen hævder at være statsminister for.

Remigration nu!

Tags: