LOADING

Type to search

Aktivisme

Stater nøler – Identitære handler #IstandWithGreece

Mens vi venter på at de europæiske stater handler og hjælper Grækenland med at beskytte Europas ydre grænser, er en gruppe identitære aktivister taget til grænsen, for at gøre det som de europæiske politikere burde: udvise solidaritet med det græske folk og hjælpe med at forhindre et nyt 2015. Du kan også hjælpe, se her hvordan!

Identitære i aktion

I stedet for at sidde på hænderne, er en gruppe identitære aktivister fra en række lande taget til Grækenland, for at se, hvordan de kan hjælpe med at forsvare Europa. Vi kan ikke vente på, at vores politikere skrider til handling. Europa er vores, og vi tager ansvar for at forsvare det vi har modtaget fra dem, der kom før os.

Som identitære kan vi ikke sidde stiltiende og se på, at Europa bevæger sig ind i samme situation, som den vi oplevede i 2015. Vi har set, hvordan tusindvis af migranter forsøger at trænge ind over grænserne, mens græsk politi forsøger at holde dem tilbage med de midler de har. Samtidigt viser vores medier os billeder af lidende migranter og børn – billeder, der skal knække Europas forsvarsvilje. Netop af disse årsager er det vigtigt, at vise, at europæere har den vilje – at vi ikke bare vil lægge os ned denne gang.

Et europæisk anliggende

En gruppe identitære fra hele Europa er taget afsted for at forsvare den grænse, som ikke bare er Grækenlands, men Europas grænse. De problemer, som Grækenland står overfor nu er ikke bare et græsk anliggende, men et anliggende for hele Europa.

Aktivisterne opfordrer derfor alle til at gøre, hvad de kan for at støtte Grækenland i den svære position, som de befinder sig i. Man kan enten vælge at sidde derhjemme og følge situationen i nyhederne, og lade det ske eller man kan, ligesom de patrioter, som allerede er taget afsted til Grækenland, handle.

Hvad kan du gøre?

Skriv under!

Skriv under på at vi aldrig mere skal have et nyt 2015 – Det kan du gøre lige her.

Vis din støtte til Grækenland

Vis din støtte på de sociale medier eller hvis du har energien og er frisk på det – IRL. Fortæl om, hvor vigtigt det er at vi støtter det græske folk i den situation de er i lige nu. Brug hashtagget #IstandWithGreece når du laver opdateringer om emnet på dine sociale medier. Har du mod på andet end sociale medier, så lav en flyer og print den ud og fordel den hvor der er folk, måske kan du samle dine venner og arrangere en lille happening med skilte eller hvad du kan finde på. Hvis du laver noget, så send os gerne billeder af det. Så deler vi det gerne på vores sociale medier.

Send et brev til en politiker

De danske politikere har brug for at vide, at danskerne forventer, at de handler. Skriv til de politikere, der er valgt i din lokale kreds eller til andre på Christiansborg og kræv handling. Lige nu kan hvem som helst møde op ved den danske grænse og søge asyl og få ophold i Danmark. Sådan bør det ikke være. Kræv omgående asylstop og kræv, at Danmark tager sin del af ansvaret og sender soldater til Grækenland for at hjælpe med det samme.

Skriv et læserbrev

En god gammel velafprøvet metode, som stadigvæk er relevant – skriv et læserbrev, enten til et af de store dagblade eller til avisen i dit lokalområde. Det er vigtigt, at det ikke kun er venligboer, der kommer til orde i aviserne.

Bliv aktiv i Generation Identitær

Er du under 30 kan du blive aktivist i Generation Identitær. Er du ældre end 30, men mener du har noget at bidrage med, så kontakt os gerne. Du kan se her, hvordan du kan blive aktiv.

Støt aktivisterne

Hvis du ser andre lave aktioner til støtte for Grækenland så hjælp med at dele indholdet på dine sociale medier. Brug hashtagget #IstandWithGreece og del!

Støt aktivisterne økonomisk. Du kan støtte Generation Identitær i Danmark på MobilePay 39601 eller med kreditkort her. Hvis du vil støtte de tyske aktivister, så kan du gøre det på denne konto:

Identitäre Bewegung Deutschland e.V.
IBAN: DE98 4765 0130 1110 0683 17
BIC: WELADE3LXXX
Institut: Sparkasse Paderborn-Detmold
Zweck: Spende

Tags: