LOADING

Type to search

Kommentarer

Byg Fort Europa – Danmark bør hjælpe

Erdogan har åbnet grænserne til Europa. Tyrkiet er i dag hjem for op mod 4 millioner migranter, som landet mod betaling, indtil for nyligt har holdt tilbage. Men sådan er det ikke længere. Ganske forudsigeligt, når man overlader sit forsvar til en ikke-europæisk magt, så ender det snarere som et magtmiddel til afpresning af Europa, end som et egentligt forsvar af Europas ydre grænser. Allerede nu forsøger titusindvis at trænge igennem grænserne til Grækenland. Her bør Danmark gøre sit for at assistere med at forsvare Europa, og tilbyde de lande, som først vil blive ramt af presset fra de mange migranter hjælp til at forsvare deres grænser. Det bør ikke overlades til dem alene,bare fordi de er så uheldige at ligge tættere på Tyrkiet end vi gør. Problemet kommer til at ramme hele Europa, som vi så det i 2015, hvis ikke vi handler.

Send militær hjælp

Danmark bør sende militær hjælp til Grækenland og andre steder, hvis det også skulle være nødvendigt. Vi har været ganske villige til at sende soldater til Irak, Syrien og Afghanistan, på trods af dette ikke har været båret af vores egen direkte interesse, men snarere af forpligtelse overfor vores udenlandske samarbejdspartnere.

Lige nu står Danmark i en ganske anden situation, og har mulighed for at hjælpe til med at forsvare Europas grænser. Noget som vi i allerhøjeste grad har en interesse i, så vi kan undgå scener som fra 2015, hvor hundredvis af migranter indtog vore motorveje og stationer.

Det er i sandhed mærkeligt, hvis vi kan sende soldater og humanitær hjælp til fjerne egne, men vi ikke kan finde midler til at hjælpe andre europæiske folk med at forsvare Europa.

Kan ikke sendes hjem

Kommer syriske migranter herop, så kan de ikke sendes hjem igen. Dette er noget den siddende regering for nyligt har besluttet. Det vil sige, at trænger de først ind i Danmark, så er de her for evigt, også selv man afviser deres ansøgning om asyl. Vi har dermed ingen midler til at sende afviste syriske asylansøgere hjem under den nuværende regering.

Således er det ekstremt vigtigt, at syrere ikke når til Danmark. De bør holdes helt udenfor Europa, og her er det de danske politikeres pligt at tilbyde dansk hjælp, da det vedkommer os alle sammen. Lad ikke grækerne stå alene med dette problem igen. Landet har allerede enorme problemer med de mange migranter, der kom i 2015 og de overfyldte migrantlejre, der er i landet. Det er i vores egen interesse at hjælpe her.

Vi må og skal beskytte Europas ydre grænser

Erdogans beslutning om at åbne porterne til Europa viser med al tydelighed, at vi ikke kan lade ikke-europæiske stater stå for vores egen sikkerhed. Det er og bliver europæernes eget ansvar at beskytte Europas ydre grænser. Det er os, der skal beslutte, hvem vi vil udelukke og hvem vi vil invitere indenfor.

Vi har gjort os selv afhængige af det tyrkiske styre, og dermed svækket os selv. Det er på tide med et paradigmeskift i forhold til forsvaret af Europa. Der skal opbygges et stærkt ydre forsvar, så ingen kan trænge ind. Kun sådan bliver vi herrer i eget hus.

Byg Fort Europa!

Tags: