LOADING

Type to search

Tags: ,

Send islamisterne hjem!

Den seneste tid har budt på flere islamistiske angreb i europæiske byer. Folk har fået skåret hovedet af både på gaden og i kirken. Vi er i krig om vi vil det eller ej, og det er ikke noget nyt. Vores børn og familiemedlemmer er blevet kørt i stykker på gader i Nice, Berlin og Stockholm. De er blevet sprængt i småstykker i London, Manchester og Madrid. Vi har ændret den måde vi lever på, bare for at kunne sikre os selv mod disse angreb, og opgivet mange af de rettigheder, der ellers normalt har sikret vores frihed og retssikkerhed, ved at give staten større beføjelser. Det hele så vi kan fortsætte med at leve i et multikuturelt samfund, side om side med folk, der hader os.

Send afskummet hjem

Den manglende politiske vilje og dominerende politiske korrekthed blandt politikere, har betydet, at vi indtil nu har ladet fjenden bo i blandt os. Ved det seneste terrorangreb i Wien havde myndighederne endda ladet sig narre af gerningsmanden, der var en kendt islamist. Han havde bildt dem ind, at han var rehabiliteret, og at han havde lagt islamismen og volden bag sig, blot for at kunne komme til at ramme os. De mennesker, der blev ofre for hans kugler den aften i Wien, fik lov til at mærke konsekvenserne af en humanistisk politik, der tilgodeser fjenden frem for Europas indfødte befolkninger.

I Nice, Paris og Wien måtte uskyldige lade livet som resultat af en forfejlet politik, der bygger på de liberale forestillinger om, at dem vi har lukket ind i Europa i massevis kan blive som os. At de vil det samme som os. Men dette er en løgn, og blodet på gaderne i Paris og Wien, og på kirkegulvet i Nice er beviserne for det.

Vi kan ikke længere acceptere, at europæiske politikere blot begræder disse situationer, hver gang de opstår. Vi vil se handling. Vi vil se hjemsendelser af radikale islamister. De skal ikke være her, i blandt os, hvor det næste offer kan være en af vores kære.

Stop krigen mod europæerne!
Send islamisterne hjem!
Remigration nu!

Tags: