LOADING

Type to search

Tags: ,

Corona-aktivisme: Kræv remigration med dit mundbind!

I denne tid er vi alle tvunget til at bære mundbind mange steder. Det synes vi man skal udnytte til lidt corona-aktivisme i hverdagen. Derfor har vi fået fremstillet en begrænset mængde genbrugelige mundbind, som du har mulighed for at erhverve dig. På mundbindet står der ”Remigration nu!” på den ene side, og på den anden er der Generation Identitærs logo. Bestil det i dag og vis hele verden din mening, når du bevæger dig rundt i det corona-begrænsede Danmark. Lad os udnytte lejligheden til at skabe endnu mere opmærksomhed om remigration!

Hvordan får du fat i mundbindet?

Du får fat i mundbindet ved at donere minimum 80 kr. Til MobilePay 39601. Husk at inkludere dit navn og din adresse når du overfører beløbet. Der kan kun bestilles ét pr. Person, da der er tale om et begrænset oplag. Det kan kun bestilles via MobilePay og så længe lager haves, Vi sender ud hver dag indtil vi ikke har flere tilbage.

Når du har modtaget dit mundbind, så tag gerne et selfie med det på og upload det til Facebook, Twitter eller andre sociale medier med hashtag #RemigrationNu

Om mundbindet

Mundbindet er i navy og bærer sloganet ”Remigration nu!” på den ene side og Generation Identitærs ikoniske lambda på den anden side. Det er i tre lag og kan vaskes og genbruges.

Bemærk venligst disse mundbind er udelukkende til sanitære formål og er ikke medicinsk udstyr iht regulativ EU/2017/745 (kirurgiske maske) heller ikke personlig beskyttelsesudstyr iht. forordning EU/2016/425.(FFP2/FFP3).

Tags: