LOADING

Type to search

Aktivisme

På gaden i Roskilde – Bliv aktiv!

Identitære aktivister var mandag morgen ude at dele løbesedler ud i Roskilde til de morgenfriske. Med høj energi fortsatte vi bagefter til Roskilde Gymnasium, og en række andre lokationer i byen, hvor vi blev modtaget med godt humør.

Derfor er vi aktive

Netop i disse år, er det særligt vigtigt, at du engagerer dig for at bevare dit land. Vi står overfor nogle ret store demografiske forandringer, men det gode er at vi stadigvæk kan nå at gøre noget ved det. I årevis har politikere ladet Europas døre stå åbne for masseindvandring, og ikke kun Danmark, men store dele af Europa har forandret sig mærkbart.

De ansvarlige politikere er ofte oppe i årene, og har ikke så mange år foran sig endnu, men det bliver os og vores børn, der skal leve med konsekvenserne af deres valg. I Generation Identitær vil vi gerne tage ansvar for vores egen og vores lands fremtid, og derfor er vi aktive mod masseindvandring og multikultur, og for at fremme dansk og europæisk kultur og identitet.

Hvis du også mener, at alt det vi har fået i arv er værd at bevare, at Europas rige kultur ikke skal forgå, så send os en ansøgning. Du kan se hvordan her.

Bliv aktiv for din fremtid!

Tags: