LOADING

Type to search

Kommentarer

Mød os på Christiansborg – og forsvar ytringsfriheden

Den 9. januar havde Trykkefrihedsselskabet inviteret Generation Identitær til et debatmøde på Vartov i København, men efter at voldelige vensteradikale annoncerede en blokade af mødelokalet, turde Vartov ikke lægge lokaler til, og aflyste af frygt for vold. Nu finder mødet sted d. 27. februar på Christiansborg, og vi synes du skal komme og møde os og få en snak, og endnu vigtigere: vise de venstreradikale, at de ikke skal knægte ytrings- og forsamlingsfriheden. Så mød endelig op!

Censureret væk fra Facebook

I disse år oplever vi, at ytringsfriheden er under stærkt pres fra mange sider. Senest har der været meget fokus på den amerikanske monopol-virksomhed, Facebook, og hvorledes den censurerer holdninger og personer, som ikke passer ind i virksomhedens globalistisk orienterede ideologi. Tommy Robinson er det mest kendte eksempel på, at en person, som man ikke engang må skrive navnet på eller bringe billeder af, men han er langt fra den eneste.

Generation Identitær fik slettet samtlige Facebook-konti tilbage i juni 2018. Siden dengang har det været forbudt at vise lambda-symbolet og roser man gruppen, kan man også risikere at få slettet indhold. Lederen af den østrigke identitære bevægelse, Martin Sellner, må heller ikke være på Facebook og som med Tommy Robinson, så risikerer man at få slettet sine opslag, hvis man roser Sellner eller blot viser et billede af ham. Således fik en tysk blogger for nyligt lukket sin Facebook-konto blot fordi han havde postet et billede af Martin Sellner fra et nyligt afholdt arrangement i Wien.

Mødeterror fra venstre

Det er en kendt sag, at arrangerer man et møde med indvandringskritiske stemmer, så er der altid en risiko for at venstreradikale vil møde op og protestere, og alle ved, at de er villige til at anvende vold. I Danmark har de stort set frit spil til at gøre dette, har vi set igen og igen. Politiet griber ikke ind og opløser demonstrationerne, selv om der foregår ulovligheder. Selv ikke når det foregår lige foran vores parlament, som vi så til den lidt forkølede demonstration mod Tommy Robinson, hvor maskeringsforbuddet blev overtrådt lige udenfor Folketingets døre, uden at der skete noget som helst.

Disse forhold gør, at der er mange, der ligesom Vartov, helt forståeligt ikke tør lægge lokaler til debat-arrangementer og lignende, af frygt for venstreradikal terror. De venstreradikale har således ret vide rammer til at udøve vold og trusler, og dermed accepteres deres mødeterror de facto i vores samfund. Det mener vi i Generation Identitær er uacceptabelt, og vi mener at det netop er når den demokratiske samtale trues, at politikere skal træde i karakter og vurdere, om politiet har de midler de skal bruge, for at dæmme op for venstreradikal vold. Lige nu ser det ikke ud til at være tilfældet. Det er ikke en løsning på problemet, at lægge alle møder på Christiansborg.

Trykkefrihedsselskabets arrangement d. 27. februar er en glimrende lejlighed til at komme og vise, at man er utilfreds med de venstreradikales trusler mod ytrings- og forsamlingsfriheden. Det kan ikke være rigtigt, at udemokratiske bøller skal have frihed til at ødelægge det danske folkestyre.

Chikane og vold

Medlemmer og støtter af Generation Identitær har i høj grad været udsat for vold, trusler, chikane og hærværk, og af og til har deres familiemedlemmer også været mål for ubehageligheder. Den yderste venstrefløj gør alt for at forsøge at true deres politiske modstandere til tavshed.

I Generation Identitær står vi altid frem med åbent ansigt. Alle kan se, hvem vi er og vi står ved vores holdninger. Det skal man i et demokratisk samfund. Det samme gør sig ikke gældende hos de venstreradikale, som altid optræder anonymt, hvilket jo er forståeligt nok, da de jo er kriminelle. Dette gør, at man nemt kan finde frem til vores adresser, arbejdspladser, familier, osv. og udøve chikane der, hvis man vil.

Vi lader os naturligvis ikke intimidere af den slags. Vi har vigtige budskaber, som vedrører Danmarks og Europas fremtid, og maskerede kujoner, der gør os til mål for vold og chikane, skal aldrig få lov til at knægte den frie samtale. Det er virkelig noget vi står fast på. Derfor håber vi også, at mange vil møde op på Christiansborg d. 27. februar, og vise at de tror på det samme – at ytringsfriheden er værd at bevare.

Paneldeltagerne

Til arrangementet på Christiansborg d. 27. februar, vil der være en generel præsentation af Generation Identitær, og derefter vil der være en debat med både tilhængere, kritikere og modstandere i panelet. Her kan du se, hvem der deltager:

Frederik Rye Skov – Talsmand for Generation Identitær og aktivist. Frederik har været aktiv i Generation Identitær i Danmark i flere år, og vil svare på spørgsmål om, hvad Generation Identitær står for, og alt hvad du kunne have lyst til at spørge om.

Morten Uhrskov – Formand for Dansk Samling og blogger på Jyllandsposten. Morten Uhrskov er en af de helt store, når det kommer til viden om masseindvandringen i Danmark, og en stor støtte af Generation Identitær.

Rasmus Hage Dalland – Forfatter af bogen ”Identitær” om den europæiske identitære bevægelse. Dalland har rejst rundt i Europa og mødt mange medlemmer af de forskellige identitære grupper, der findes i Europa. Dalland er skeptisk overfor at man taler om de demografiske forandringer, fordi han frygter at viden om disse forhold kan radikalisere folk.

Nima Zamani – Tidligere radiovært. Påstår blandt andet Generation Identitær går ind for deportationer baseret på etnicitet, og har undladt at dokumentere denne og andre opdigtede påstande når han er blevet bedt om det. Har desuden sammenlignet Generation Identitær med Hitler.

Hvornår er det?

Arrangementet finder sted d. 27. februar kl. 18-21 på Christiansborg i Fællessalen. Se Facebook-event her.

Du kan læse mere på Trykkefrihedsselskabets hjemmeside.

Tags: