LOADING

Type to search

Kommentarer

Kuk på den yderste venstrefløj

Når Generation Identitær indtager Christiansborg til debat på torsdag, er vi beærede af ikke bare én, men hele to protestdemonstrationer arrangeret af folk på den alleryderste venstrefløj. Den ene er arrangeret af Danmarks mest voldsparate politiske gruppe, den anden af en lille gruppe aldrende marxister. Begge grupper har dog det til fælles, at de lystigt opdigter historier om Generation Identitær i en sådan grad, at det er decideret morsomt. Vi har set lidt på de vanvittige påstande i indkaldelserne til de to demonstrationer.

De voldelige venstreradikale

Gruppen Revolutionære Antifascister er sådan set hele årsagen til at Generation Identitær er blevet inviteret til debatmøde på Christianborg. For det var dem, der truede med at blokere Vartov, hvor Trykkefrihedsselskabet oprindeligt havde planlagt, at mødet skulle foregå. Revolutionære Antifascister har med andre ord presset Generation Identitær ind på Christiansborg. Ikke desto mindre er de voldsomt utilfredse med, at vi er derinde.

Gruppen er mest kendt for at posere med skydevåben på de sociale medier, og opfordre til angreb på den tyrkiske stat. Deres medlemmer er altid anonyme, hvilket giver mening, når man tænker på, at de betjener sig af kriminelle metoder. Det gør naturligvis også, at deres troværdighed kan ligge på et meget lille sted.

I anledningen af deres demonstration på torsdag har de skrevet, hvad der må siges at være en meget tekstrig løbeseddel, skrevet i et sprog, der er så studentikost, at man ikke er i tvivl om at det er yderligtgående venstreorienterede, der har skrevet det. Her omtales vi naturligvis rutinemæssigt som racister og fascister, som det er kutyme for dette marginaliserede segment at kalde alle de er uenige med. Der er dog flere perler at finde på dette mesterværk af en løbeseddel, som vi gerne vil dele med jer. Fx denne fine påstand:

”Når der tales om remigration er der ingen tvivl om, at der ganske enkelt er tale om en omskrivning af ønsket om folkemord og etnisk udrensning af ikkehvide, muslimer og jøder.”

Utroligt nok, for vi taler aldrig om hudfarve eller jøder. Det er ikke rigtigt noget, der interesserer os. Alligevel lykkes det for fantasterne fra det kommunalt finansierede ungdomshus, at bilde sig selv ind, at vi er optagede af den slags. Vrangforestillingerne er mere end almindeligt vilde hos denne subkultur, når de kan få det, at vi mener, at afviste asylansøgere, kriminelle udlændinge og udlændinge med illegalt ophold i Danmark skal hjemsendes, til at handle om folkemord. Der er ingen tvivl om, at i deres eget hoved, så er de i gang med at forhindre et nyt fjerde rige, når de står der og råber skældsord på gaden eller slås med politiet. Venner, vi taler om et debatmøde, hvor borgere med forskellige meninger taler sammen.

Normativt raske og sunde unge mennesker

Helt tosset bliver løbesedlen dog til sidst, når de skriver:

”Deres mediestrategi og grafiske udtryk sigter desuden efter at skabe en aura af respektabilitet og professionalisme, der skal gøre deres horrible ideer alment gældende, og med appropriering stjæler de rask væk aktionsformer og visuelle udtryk fra deres politiske modstandere, og kombinerer dem med klassiske fascistiske propagandaudtryk, både når de benævner sig som forsvarere af en svunden verdensorden, og når de poserer med normativt raske og sunde unge mennesker i fuld vigør for forsvaret “Fædrelandet” (sic). ”

Udover, at vi aldrig har forsvaret nogen svunden verdensorden, men nærmere er optaget af fremtiden uden dog at glemme fortiden, så finder vi det mere end almindeligt morsomt, at det for denne gruppe er et kritikpunkt i sig selv, at vore aktivister er ”normativt raske og sunde unge mennesker”.

På den yderste venstrefløj ser man ofte hærget ud, lever usundt og dyrker det grimme, frem for det smukke og gode. For dem er det en provokation i sig selv, at andre normalt udseende mennesker stiller sig op med åben pande og siger deres mening på fredelig vis. Det raske og sunde står i stærk modsætning til det vi ser på den yderste venstrefløj, og derfor er det skældsord for dem. Sådan er der nok ikke mange, der har det.

De gamle marxister

Den anden demonstration er indkaldt af noget kaldet Fællesinitiativet mod Racisme og Diskrimination. I modsætning til arrangørerne af den første demonstration, er denne gruppe ikke voldsparat, og de optræder da også med åbent ansigt. Det skal de have ros for.

Gruppen repræsenteres ofte af den meget modne Lene Junker, der er tidligere kandidat for Enhedslisten og bl.a. er kendt for have udtalt, at der skulle være plads til 2 millioner indvandrere mere i Danmark. Junker er medlem af en lille sekterisk gruppe af ekstreme socialister, der for år tilbage forlod Enhedslisten fordi de mente de var gået for langt mod højre.

Den gamle garde slår muligvis ikke på tæven, men kan sagtens konkurrere med de unge voldelige venstreradikale, når det kommer til vanvittige selvopfundne påstande om, hvad vi vil i Generation Identitær:

”De spreder had mod etniske minoriteter, specielt muslimer, gør dem til syndebukke, kræver de bliver sendt i lejre og deporteret. Konsekvensen af dette er etnisk udrensning af 15 % af befolkningen her i landet.”

I Generation Identitær hader vi ikke nogen. Vi mener heller ikke, at muslimer er skyld i de problemer vi står i. Det er trods alt danske politikere og vælgere, der må tage ansvaret for masseindvandringen og de negative konsekvenser, som det har medført. De andre påstande er så skøre, at det er svært at lade være med at grine. Vi er helt sikre på, at de selv tror på de vanvittige fjendebilleder, som de konstruerer. Det er et fascinerende glimt af den radikalt venstreorienterede psyke vi får lov til at få her.

Protestér mod de venstreradikale

Det mest morsomme de skriver, er dog dette:

”Trykkefrihedsselskabet stiller nu Christianborg til rådighed for Generation Identitær den 27. februar på mødet “Hvem er Generation Identitær?”

Vi siger: “Ikke i vores navn” og organiserer en fredelig protest og modstand mod den nyfascistiske linje, som Generation Identitær står for.”

Vi minder stilfærdigt Lene Junker og hendes venner om, at den eneste grund til at det foregår på Christiansborg, er at Vartov ikke turde afholde det efter, at Revolutionære Antifascister, der er kendt for deres voldelige metoder, bebudede en blokade af stedet.

Kære Fællesinitiativet mod Racisme og Diskrimination, hvis I er utilfredse med at Generation identitær bliver inviteret ind på Christiansborg, så bør I sådan set vende utilfredsheden mod den anden demonstration. Vi synes, at I skal lave en demonstration mod Revolutionære Antifascister, da det trods alt er dem, der har sørget for at mødet blev rykket til Christiansborg.

En tredje demonstration

Udover de to demonstrationer organiseret af gakkede og ekstreme grupper fra den yderste venstrefløj, så synes vi også at vi bør nævne den tredje demonstration, der finder sted på torsdag. For der er en tredje demonstration, men i modsætning til de andre, så er den FOR noget, i stedet for IMOD noget.

Det er nemlig en demonstration for ytrings- og forsamlingsfriheden, organiseret af For Frihed, og med blandt andet Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti som taler. Den finder sted kl. 16 på Christiansborg Slotsplads, og den kan vi naturligvis kun opfordre til at man deltager i.

I modsætning til de andre demonstrationer, er der intet gakket her, der er derimod tale om folk, der ønsker at opretholde grundlæggende demokratiske værdier. Så uanset om du er enig med Generation Identitær eller ej, så anbefaler vi at du møder op til denne demonstration for at vise din støtte til den demokratiske debat og samtale, og de rettigheder, der sikrer den.

Vi ses på Christiansborg.

Tags: