LOADING

Type to search

Fredelig Corona-aktion til online ramadan-middag: Stop islamisering!

Identitære aktivister gennemførte torsdag aften en fredelig aktion i cyberspace, da de holdt skilte op med ordene ”Stop islamisering” til den online ramadan-middag, som Özlem Cekic stod bag. Arrangementet bar navnet ”Ramadanmark” og foregik på tjenesten Zoom, hvor Mattias Tesfaye, Poul Madsen fra Ekstra Bladet, den islamiske sanger Isam B, samt både en imam og en biskop fra den danske folkekirke deltog. At afholde den slags med deltagelse af politikere, mediefolk, kunstnere og kirkefolk er normalisering af islam i vores land. Det skal vi under ingen omstændigheder bare sidde og se på, derfor deltog vi i al stilfærdighed i middagen, hvor vi holdt vores skilte op, så deltagerne kunne se vores protest.

Normalisering af islam

I den forgange uge har vi set, hvordan Fredens Moske i Gellerup i samarbejde med Folkekirken, har forsøgt at normalisere islam i Danmark ved at kalde offentligt til bøn. I ly af coronakrisen har andre moskéer haft samme tanke, og har i en række byer over hele landet ansøgt om lov til at kalde til bøn, som man gør det i Mellemøsten og andre steder, hvor islam er den herskende religion.

“Islam skal under ingen omstændigheder være en accepteret del af Danmark. Derfor lavede Generation Identitær en fredelig protestaktion, hvor vi holdt skilte op hvorpå, der stod ”Stop islamisering!”.”

Samme dag som ramadan-middagen afholdes, er der afværget endnu et islamisk terrorangreb i Danmark. Det er ikke første gang og bliver næppe sidste gang. Vores gader og pladser vidner om den konstante trussel vi lever under som følge af masseindvandringen, og de tilvandrendes religion.

Kulturpersonligheder, mediemennesker, politikere, præster og andre fra eliten, samt en mængde venligboer-typer, deltog alligevel gladeligt i ramadan-middagen, der havde det usmagelige navn ”RamaDanmark”, der fint symboliserer projektets formål: at konsolidere islams tilstedeværelse i Danmark.

Islam skal under ingen omstændigheder være en accepteret del af Danmark. Derfor lavede Generation Identitær en fredelig protestaktion, hvor vi holdt skilte op hvorpå, der stod ”Stop islamisering!”. Det er vigtigt, at de indfødte befolkninger i Europa viser deres modstand med fredelige protester, i stedet for bare at lade stå til. Vi holdt skiltene op i stilhed indtil vi blev smidt ud af online-mødet, hvilket skete efter ca. 20 minutter.

Ikke integration, men remigration

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye holdt en tale, hvor han talte om sin egen etiopiske baggrund, og sagde, at homo sapiens også kom fra Etiopien og vandrede ud derfra. Underforstået, at vi alle er mennesker, hvilket vel er en banal sandhed. For det vigtige her er, at der ikke findes nogen fælles menneskelig kultur. Vi er alle bundet til specifikke kulturer, og der er ikke nogen, som har en kultur der omfavner hele menneskeheden – din kultur er dansk, tysk eller noget tredje, den er ikke ”menneskeheden”, og hvis din egen kultur fortrænges, tager en anden over. Tesfayes ord er derfor tom feelgood-retorik, der ikke har meget med virkeligheden at gøre.

“I vores land skal den danske kultur være den ledende. Vi siger nej til et ”RamaDanmark” og ja til den ægte mangfoldighed, der findes i Europa, og som Danmark er en del af.”

I virkelighedens verden mærker vi omkostningerne af de enorme kulturforskelle, når unge danskere udsættes for ydmygelsesvold, når bandekrigen er blevet en del af hverdagen, når vi skal bruge enorme summer hvert år på en integration, der aldrig kommer, og når vores lands demografi ændrer sig til ukendelighed. Den integration man har forsøgt sig med siden masseindvandringens begyndelse virker med andre ord ikke – alligevel forsøger man sig stadigvæk, og den danske befolkning må bære konsekvenserne.

Vores egen kultur og folk er værd at værne om. Vi er et lille land med forholdsvis få mennesker, og den er allerede voldsomt under pres mange steder, hvor det danske særpræg i stigende grad forsvinder. Løsningen på dette er ikke mere forfejlet integration, men derimod remigration – at vi vender udviklingen, så vi får en faldende andel af ikke-vestlige og efterkommere i Danmark. I vores land skal den danske kultur være den ledende. Vi siger nej til et ”RamaDanmark” og ja til den ægte mangfoldighed, der findes i Europa, og som Danmark er en del af.

Nej til islamisering!

Remigration nu!

Opdatering 1/5-2020:
Vi kan forstå på flere Facebook-opslag og en artikel i Ekstra Bladet, at der blev afspillet noget pornografisk og ulovlig video til ramadan-middagen et stykke tid efter, at vi havde gennemført vores fredelige og helt stille aktion, og var blevet smidt ud fra Zoom-mødet.

Generation Identitærs aktivister blev smidt ud efter ca. 20 minutter af værten for mødet, og gik (heldigvis) glip af hændelsen, der må have fundet sted noget senere i ramadan-middagens forløb. Vi håber, at det er blevet politianmeldt og at politiet finder den eller de personer, der står bag. Det er noget svineri at gøre den slags, for at sige det lige ud, og gør man det fortjener man en hård straf. Det hører ingen steder hjemme.


Tags: