LOADING

Type to search

Aktivisme

En gave til vendekåben Tesfaye

Igår meddelte Mattias Tesfaye og Socialdemokratiet, at regeringen ikke vil hjemsende afviste syriske asylansøgere, selv om der er sikkert i deres hjemland. I dag sendte Generation Identitær Tesfaye en gave i form af en lyseblå badekåbe, som han kan tage på og tænke over, hvor stor en vendekåbe han og Socialdemokratiet er.

Udover kåben, har vi også sendt Tesfaye et brev, som du kan læse nedenfor. Generation Identitær advarede allerede i sommers mod den nye regerings bløde linje på udlændingeområdet. Desværre var vores forudsigelser sande. Socialdemokratiet har ikke til hensigt at beskytte Danmark og danskerne, men vægter hensynet til migranter og deres støttepartier på venstrefløjen højere.

Læs brevet til Tesfaye

Kære Mattias Tesfaye,
vedlagt finder du en dejlig blød lyseblå badekåbe, som vi synes du skal have. Hver gang du tager den på og sidder og varmer dig i den, så skal den minde dig om, hvor stor en vendekåbe du er, og hvor meget dit parti har svigtet danskerne.

I december 2019 kunne man læse dette citat af dig i Berlingske: ”Lykkes det ikke at sende syrerne hjem, mens de er her på en midlertidig beskyttelsesordning, er flygtninge vel reelt blevet til indvandrere.” – I denne uge kom der så en melding fra dig om, at Socialdemokratiet ikke er villige til at bruge tvang til at hjemsende afviste syriske asylansøgere, på trods af, at deres hjemland er vurderet til at være sikkert. Vi kan dermed konstatere, at kommer man til Danmark som syrisk asylansøger og bliver afvist, så kan man reelt ikke sendes hjem. Dermed bliver disse afviste asylansøgere med dine egne ord til indvandrere. Det finder vi ikke er acceptabelt.

Før Socialdemokratiet gik til valg udsendte I et udspil omkring udlændingepolitik, som hedder ”Retfærdig og realistisk”. I det skriver I:

Afviste asylansøgere skal sendes hjem

Mange af de mennesker, der er kommet til Danmark og Europa i de senere år, er ikke flygtninge. De er migranter, som søger en bedre tilværelse i Europa. Det kan man ikke fortænke dem i. Men hvis vi først accepterer, at økonomiske migranter også kan få ophold i Danmark, så vil rigtig mange komme hertil. Det kan vores samfund ikke håndtere.”

og videre:

” […] det er afgørende, at afviste asylansøgere ikke kan modarbejde sig til et ophold i Danmark. For det har vist sig at være meget svært at hjemsende afviste asylansøgere. Det er uholdbart, for

det giver flere håb om, at hvis man først én gang er kommet til Europa, så kan man blive. I 2018 efterlyste politiet omkring 3.000 afviste asylansøgere i Danmark.”

Et løfte som I gik til valg på, og som I nu bryder.

Indtil videre har danskerne ikke set noget som helst af det I har lovet i ”Retfærdig og realistisk”, eller vent…et enkelt af løfterne har I jo sat gang i, nemlig at Danmark igen skal begynde at modtage kvoteflygtninge. Det eneste I har haft succes med er at lukke vores grænser mere op, selv om vi har gigantiske problemer med de migranter vi har i Danmark i forvejen.

Jeres regeringstid har hidtil udelukkende været præget af lempelser. Allerede inden Folketinget var samlet igen efter sommerferien var myndighederne begyndt at reagere på jeres løfter om en mere åben udlændingepolitik. Således begyndte Flygtningenævnet at omstøde afgørelser om hjemsendelse af somaliere, fordi de havde fast arbejde, baseret på de intentioner I havde offentliggjort i det ”forståelsespapir”, som I har baseret jeres regeringsgrundlag på.

Dengang skrev vi:

”Flygtningenævnets afgørelser ligger fint i tråd med, hvad vi kan forvente os af den socialdemokratiske regering i de kommende år: flere migranter, der rejser ind og færre, der rejser hjem til egne lande.”

Vi havde tydeligvis fuldkommen ret i det vi skrev. Du og den regering du er en del af, har ingen intention om at gøre noget ved de konsekvenser masseindvandringen har haft for Danmark og danskerne. Jeres løfter var spil for galleriet for at vinde de stemmer tilbage, som I havde tabt til højrefløjen i de år, hvor I argumenterede for en blødere kurs på udlændingeområdet.

Vi minder her om betydningen af ordet ”vendekåbe”.

Vendekåbe
Bøjning -n, -r, -rne
Betydning
person der skifter standpunkt, som regel efter hvad der betaler sig bedst”

Nu når I har fået regeringsmagten med støtte fra den yderste venstrefløj, så ved I godt, hvad der betaler sig bedst, og det er at lade danskerne i stikken.

Vi synes du skal tage den dejlige kåbe, som vi har sendt dig på, tage en kop kaffe og sætte dig og se lidt ud af vinduet. Her kan du så causere over, hvor stort et svigt du er skyld i og hvor mange konsekvenser det vil have for danskerne, at de ikke længere er herrer over, hvem der skal opholde sig i deres eget land.

I håb om at du og dit parti kommer på bedre tanker.

Venligste hilsener

Generation Identitær

PS. Vi har vedlagt lidt materialer til dig. Måske kan de inspirere dig.

Tags: