LOADING

Type to search

Brev til kirkeminister og præster: Træk støtten til bønnekald!

Det offentlige kald til fredagsbøn i Gellerup d. 24. april har nu vist sig at være støttet af den danske Folkekirke. Gellerup Kirke ringede selv den islamiske bøn ind med kirkens klokker, kort før deres muslimske allierede tog over og råbte Allahu Akbar, som indleder det klassiske bønnekald. Generation Identitær finder, at det ikke kan være den danske Folkekirkes opgave at fremme en erobringsreligion. Derfor har vi skrevet et brev til præsterne ved Gellerup Kirke og Kirkeminister Joy Mogensen, for at bede dem om at trække støtten til bønnekaldene i Gellerup med det samme. Det kan du læse her i sin fulde længde.

Læs brevet her

Kære Kirkeminister Joy Mogensen og præster ved Gellerup Kirke,

fredag d. 24. april lød der et islamisk kald til bøn i Gellerup. En ganske fremmed ting her i Danmark. Et krigsråb fra en erobringsreligion, som igennem mange hundrede år har krævet europæeres liv. Europæere, der har nægtet at underlægge sig islam, og har insisteret på at her i Europa, der var det den kristne tro, som vi i Danmark har haft i 1000 år, der skulle dominere. Det har kostet meget blod. Mange europæiske lande er blevet invaderet af islamiske magter, der med hård hånd har forsøgt, at konvertere befolkningen. Det gælder fx Bulgarien og Spanien, der begge var besat i hundredvis af år, før de igen var kristne lande. Mange europæere har lidt på grund af dette.

Heroppe i Norden var vi forskånede for islamisk invasion dengang, fordi vi lå så langt væk. Andre heltemodige europæere stoppede invasionen i Centraleuropa før den nåede så langt. Muslimerne mødte Johan Sobieski III og hans vingede husarer i slaget ved Kahlenberg i 1683, og det blev til et nederlag, der forhindrede dem i at trænge op til os. Vi er disse europæiske krigere evigt taknemmelige for de ofre de gjorde, for at vi i dag kan leve i frihed. Deres indsats minder os også om, at frihed ikke er gratis, men den er noget man skal beskytte.

Dette er desværre blevet meget aktuelt i de senere år, hvor vi har set islam vinde større indpas i Europa i takt med masseindvandringen. Noget der har ført til bølger af terror i Europas byer, hvor der under slagordet Allahu Akbar er blevet myrdet hundredvis af uskyldige europæere, midt i vores eget europæiske hjem. Her hvor det burde være sikkert. Islam er fortsat en trussel mod europæerne, også i 2020.

Derfor undrer det os, når vi kan læse i Lokalavisen Aarhus, og på Gellerup Kirkes hjemmeside, at en kristen kirke, ja endda en Folkekirke, er en del af arrangementet med, at der kaldes til islamisk bøn. I et eksempel på, hvad der kun kan kaldes ekstrem underkastelse, ringes der med kirkeklokkerne, for at gøre opmærksom på, at der nu er fredagsbøn. Det er for os, og for mange andre danskere, fuldstændigt uforståeligt, at Folkekirken, der vel burde fremme den evangelisk-lutherske kristendom, på denne måde arbejder for at fremme en religion, der på ingen måde er venligt stemt overfor det danske folk eller kristendommen i øvrigt.

Det er ikke bare en hån mod Danmark og danskerne, men det er en hån mod de mange kristne, der igennem tiden har måtte lade livet for at forsvare vores kontinent overfor de mange islamiske forsøg på at underlægge sig det kristne Europa. Tidligere blev den slags mødt med modstand, men præsterne i Gellerup lægger sig derimod om på ryggen i komplet overgivelse, og opmuntrer endda til islamisering.

For os er der ingen tvivl: Islam hører ikke til i Danmark. Det er ikke en del af vores kultur på nogen måde, og det er en religion, hvis tilhængere altid har stået i modsætning til de europæiske befolkninger.

Vi kan læse på Gellerup Kirkes hjemmeside, at det er meningen, at der skal kaldes til fredagsbøn hver eneste fredag igennem ramadanen. Dette er komplet uacceptabelt. Derfor opfordrer vi præsterne til, at man omgående trækker sin støtte til fredagsbønnen, og holder op med at bruge kirkeklokkerne til at ringe til islamisk bøn.

Samtidigt beder vi kirkeministeren om at melde ud, hvor hun står i forhold til dette. Er den form for islamisering af Danmark noget som ministeren støtter? Hvis ikke, hvad vil hun så gøre for at forhindre den slags i fremtiden?

Mvh

Generation Identitær Aarhus

Tags: