LOADING

Type to search

Åbent brev til Aarhus’ borgmester: Vil du stoppe bønnekald?

Fredag d. 24. april lagde Fredens Moske i Gellerup ved Aarhus en video op på deres Facebook, hvor der blev kaldt til fredagsbøn i anledning af ramadanen. Generation Identitær Aarhus har derfor skrevet et åbent brev til borgmester Jacob Bundsgaard, der har været helt stille i sagen. Vi spørger, hvad han har tænkt sig at gøre, for at forhindre denne åbenlyse magtdemonstration i et område, som i forvejen huser et parallelsamfund, der intet har med Danmark at gøre.

Læs brevet her

Kære Jacob Bundsgaard,

vi og mange andre danskere, har med bekymring set den video som Fredens Moske i Aarhus, fredag den 24. april lagde op på deres Facebook-side. I videoen kan man se noget, som ikke på nogen måde hører til i Danmark, men snarere i Mellemøsten. Der kaldes til muslimsk bøn, som man kender det fra orientens minareter, men det er hverken Kairo eller Istanbul, som videoen er optaget i. Den er derimod optaget i Gellerup – en del af den by, som du er valgt til borgmester for.

Gellerup har længe været kendt som et område, der ikke længere er en del af Danmark. Her er der tale om et af de hårdeste og mest isolerede parallelsamfund vi har i landet. Gellerupparken er angiveligt i gang med at blive udviklet til en ” åben, attraktiv og varieret bydel”, som det hedder i reklameteksterne på bygherrernes hjemmeside. Men udviklingen lader en del tilbage at ønske, for det er stadig et område domineret af migranter og deres efterkommere, og de mange problemer, som disse bærer med sig.

I Danmark lyder der om søndagen kirkeklokker, der kalder til gudstjeneste. Det er nu engang sådan vores tradition er. I Gellerup skubbes disse traditioner til side, og her lyder råbet Allahu Akbar i stedet, når der kaldes til bøn. Et råb, som får det til at løbe koldt ned ad ryggen på mange europæere, for det er netop denne krigserklæring, der igen og igen har lydt ved de mange terrorangreb, som vi har oplevet i de senere år.

Når det islamiske bønnekald gjalder ud over Gellerup, så er det et tegn på noget dybt alvorligt. Det er et tegn på, at det er erobret område. Det er tegn på, at det ikke længere tilhører os, men at det tilhører nogen, der er kommet langvejs fra med et andet syn på verden, og på livet. En plet i vores land, som vi har givet fra os. Derfor er det ikke noget, der skal tolereres. Hele Danmark, også området ved Gellerup, tilhører danskerne. Der skal ikke etableres parallelle samfund med egne regler hentet fra fjerne egne.

Derfor kunne vi godt tænke os at spørge borgmesteren om to ting.

1. Hvad er borgmesterens mening om, at der kaldes offentligt til bøn i Gellerup?

2: Hvad vil borgmesteren gøre for at stoppe denne praksis, hvis han altså har tænkt sig at gøre noget?

Vi ser frem til at høre fra borgmesteren snarest.

Mvh

Generation Identitær Aarhus

PS. For god ordens skyld vil vi gøre opmærksom på, at dette brev også er lagt op på vores hjemmeside: https://identitaer.dk

Se videoen her:

Tags: