LOADING

Type to search

Aktivisme

Terrorsikring ved grænserne, ikke i gaderne

Lørdag formiddag var identitære aktivister i aktion på Frederiks Allé, hvor Aarhus Festuges “Street Art Festival” afholdes. Gaden er blevet spærret af med betonklodser som terrorsikring. På den måde bliver vi mindet om konsekvenserne af den ukontrollerede masseindvandring midt i festlighederne. Vi finder det uacceptabelt, at man ikke længere kan færdes frit på de danske gader uden beskyttelse mod terror.

Byg Fort Europa

Islamisk terror har ved flere lejligheder ramt folkemængder i det åbne byrum, på pladser og gågader. I Aarhus bliver alvoren tonet ned ved at male terrorsikringen i en anonym grå farve, der får den til at falde i et med byrummet. Vi skal aldrig acceptere indskrænkningen af det åbne byrum og friheden, hverken under Aarhus Festuge eller i det daglige. Terrorsikring skal heller ikke nedtones så den bliver en anonym del af gadebilledet, den skal slet ikke stå i vores gader. Det er ved grænserne at vi skal sikre os imod terror. Derfor har vi sat plakater op med teksten, “Terrorsikring ved grænserne, ikke i gaderne. Byg Fort Europa”.

Stop for terror

På plakaten står også:

“I årevis har vi ukritisk åbnet vores lande. Nu har konsekvenserne vist sig, og imens vi stadig lader de der vil os det ondt bo omkring os, stiller vi betonklodser i vores gader og på vores pladser”.

Terroren skal stoppes ved de europæiske grænser, så de åbne rum i byen igen er frie og trygge for familier og festglade mennesker. Betonklodser i gaderne er symptombehandling og kun et tyndt skjold mod de der vil os det ondt. Kun ved at stå skulder ved skulder og værne om vores folks sikkerhed kan Europa forblive trygt.

Derfor skal vi tage fat om ondets rod ved at,

  • Sende islamister og hadprædikanter hjem.
  • Sende kriminelle udlændinge hjem.
  • Stoppe tilstrømningen af migranter.
  • Sikre at migranter, der har fået asyl vender hjem når deres lande er sikre
  • Forsvare Europas og Danmarks ydre grænser.

Bliv en del af Europas hurtigst voksende patriotiske ungdomsbevægelse. Se hvordan her.

Tags: