LOADING

Type to search

Aktivisme

Flygtningenævnet undergraver dansk udlændingepolitik

Torsdag morgen protesterede aktivister fra Generation Identitær foran Flygtningenævnet, der for nyligt har underkendt Udlændingestyrelsens beslutning om at sende syriske migranter, der har fået asyl i Danmark hjem, nu når der er mere ro i deres hjemland.

Med sine beslutninger om at give ophold til en række syriske migranter, der ellers havde udsigt til at skulle hjem, har nævnet gjort det nærmest umuligt, at hjemsende syrere, der nu er den største gruppe af ikke-vestlige migranter i Danmark. Blandt årsagerne til underkendelserne, er blandt andet nogle af migranterne er sunni-muslimer, men det samme gælder for 74 % af befolkningen i Syrien, derfor virker det sært at dette skulle være en medvirkende årsag til at de ikke kan sendes hjem

En migrant, der skulle have været hjemsendt har stillet sig op og kritiseret det syriske styre i Berlingske, hvilket angives som årsag til at han får yderligere ophold i Danmark. Det er altså noget han har gjort efter han kom til Danmark, som han nu skal ”beskyttes” for følgerne af.
En tredje har forladt et job i staten, hvilket muligvis kan udløse en straf i Syrien, og derfor vurderes det, at hun ikke kan sendes hjem.

Tidligere på året så vi Flygtningenævnet omgøre en række beslutninger om at herboende somaliere skulle sendes hjem. Således spiller de en stor rolle i den reelt første udlændingepolitik, da de kan forhindre at den politik, der er besluttet af politikerne kan gennemføres.

Det er tydeligt af disse sager, at Flygtningenævnet er i gang med at gøre det umuligt for Udlændingestyrelsen at sende syriske migranter hjem. Konsekvensen vil blive, at de kommer til at være så længe i vores land, at de aldrig tager tilbage.

Vi kræver at Flygtningenævnet respekterer Udlændingestyrelsens beslutninger og holder op med at undergrave dansk udlændingepolitik.

Tags: