LOADING

Type to search

Aktivisme

Remigration – Det er muligt!

Identitære aktivister satte i dag et 120 kvadratmeter stort banner op i midten af København med teksten ”Remigration – Det er muligt!”

De siger vi er magtesløse

Siden masseindvandringens begyndelse har vi hørt det samme mantra gentaget. Der er blevet sagt, at det bare er globaliseringen og at det er uden for vores kontrol. Der er blevet sagt, at det er håbløst at kæmpe imod, og at vi bare må acceptere, at vi nu lever i et multikulturelt samfund.

Dem der har sagt disse ting, har været dem, der ønsker at åbne grænserne for hele verden. Kosmopolitter, der søger at udviske vores unikke lokale identiteter, i håb om at vi alle kan blive globale borgere uden bånd til vores kultur, vores arv og de mange generationer, der er gået før os.

Det har vi ikke tænkt os at lade ske.

Det er muligt

Her i landet har vi, i modsætning til mange andre europæiske lande, haft gode kræfter, der har arbejdet hårdt mod masseindvandringen. I modsætning til hvad kosmopolitterne sagde, så kunne vi rent faktisk gøre noget. Derfor lykkedes det i nogen grad at dæmme op for den uhæmmede indvandring, og vi står i dag en del bedre end vore naboer mod nord og syd, der købte ind i løgnen om at masseindvandring var en af globaliseringens naturlove.

Desværre er det langt fra nok at gøre det sværere for migranter at komme hertil. Selv om man lukkede grænserne hermetisk i morgen, ville befolkningsudskiftningen fortsætte og andelen af migranter og deres efterkommere vokse støt. Det der skal til er at, udviklingen vendes, og at der er flere ikke-vestlige migranter, der forlader landet end der kommer nye til.

Remigration

Løsningen er remigration – En lang række tiltag, som tilsammen skal gøre det muligt at hjemsende de mindst ønskede migranter, så som de kriminelle, der hærger vore gader, og motivere dem, som egentlig ikke ønsker at leve i Europa til at rejse hjem frivilligt. Danmark og Europa er vores hjem, her skal vor egen kultur være den ledende, her skal vore børn og oldebørn bo.

Heldigvis kan det godt lade sig gøre. Men ligesom det i sin tid handlede om vores vilje til at begrænse indvandringen, så handler det også om vores vilje denne gang.

Tro dem ikke, når de siger at der ikke noget at gøre. At konventioner, love, anstændighed eller globaliseringen forhindrer, at man kan handle, og at vi bare må overgive os til de nye tider. Erfaringen viser, at handling nytter. Derfor minder vi dig om, at remigration – det er muligt.

Læs mere om remigration her.

Tags:
Previous Article
Next Article